Upptäck Rockpanel Woods fasadskivor

Datum: 14 Mar 2024

Utforska träets oändliga kreativa möjligheter, utan dess naturliga begränsningar

Naturen är en mycket bra inspirationskälla för vår produktutveckling. Det är en kraftfull mekanism som är i ständig förändring och som ger inspiration för arkitekter, formgivare och ingenjörer. Rockpanel kombinerar fördelarna med naturens design och stenens styrka, vilket gör att de samlade egenskaperna blir större tillsammans än var för sig.

Rockpanel Woods fasadskivor är en naturlig produkt eftersom de är tillverkade av naturlig basalt, en hållbar vulkanisk bergart som det finns stora mängder av. Skivorna kombinerar stenens fördelar med träets utseende, känslan av värme, hantering och bearbetning, utan att det slösar på våra naturträ resurser.

Skivorna är brandsäkra, okänsliga för fukt, kräver minimalt underhåll och är hållbara, vilket är ett perfekt fasadmaterialet när du vill skapa ett äkta och varmt träutseende på morgondagens byggnader.
För arkitekter och entreprenörer: Få en Rockpanel Woods-låda!
Trä har använts som byggmaterial i tusentals år för att skapa vackra byggnader, men hus med träfasad behöver regelbundet underhåll och har begränsad livslängd, samt medför stora kostnader för rivning och nybyggnation. Därefter kom sten, men sten saknar träets naturliga värme. Men det var innan Rockpanel Woods togs fram. Genom en nyskapande process ser skivorna nästan exakt ut som trä, men med stenfasadens alla hållbara fördelar. Helt enkelt det bästa av två världar.


Beställ en Woods-låda gratis

Mer om produkten Rockpanel Woods

Rockpanel Woods

Trä har i tusentals år använts för att skapa vackra byggnader, men hus som har träfasad behöver regelbundet underhåll och har begränsad livslängd. Därefter uppkommer stora kostnader för rivning och nybyggnation. Sedan kom sten, men sten saknar träets naturliga värme. Men det var innan man uppfann Rockpanel Woods. Genom en nyskapande process ser skivorna nästan exakt ut som trä, men med stenfasadens alla hållbara fördelar. Helt enkelt det bästa av två världar.

Rockpanel Woods

Rockpanel Woods

Alla fördelarna med trä, men betydligt hållbarare, som sten.

Läs mer

Fasadlösningar - Arkitektguide
Rockpanel Woods
Rockpanel Brandsäker Fasadbeklädnad
Rockpanel Sortiment broschyr
Rockpanel Monteringsanvisningar
ETA Certifikat - ETA-08/0343 Rockpanel Durable 6 mm finish Colours / Rockclad
PRESTANDADEKLARATION Rockpanel A2 finish ProtectPlus (9 mm)
PRESTANDADEKLARATION Rockpanel A2 finish Structures (9 mm)
PRESTANDADEKLARATION ROCKPANEL Durable, 6 mm, finish Colours/Rockclad
Hållbarhet
CAD - Detaljer
Rockpanel Woods

Rockpanel Woods

Give your building a natural and harmonious feel with Rockpanel Woods. The b...

Läs mer

Fasadskivor Durable och A2

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår