Låt dig inspireras av naturen

Datum: 4 Okt 2021

Rockpanel Woods erbjuder det bästa av två världar; ett material med autentisk trä-look, är lika enkelt att bearbeta som trä, och på samma gång har stenens robusthet och brandbeständighet. Kan även fås i obrännbar A2 klassificering. Upptäck alla de fördelar som Rockpanel Woods har jämfört med trä.

Rockpanel Woods: Unik av naturen
Naturen är en mycket bra inspirationskälla för vår produktutveckling. Den är en kraftfull mekanism som är i ständig förändring och som ger inspiration för arkitekter, formgivare och ingenjörer. Rockpanel kombinerar fördelarna med naturens design och stenens styrka, vilket gör att de samlade egenskaperna blir större tillsammans än var för sig.

Rockpanel Woods: ett vackert, brandsäkert och hållbart alternativ till trä – med minimalt underhåll
Rockpanel Woods fasadskivor har inte bara ett naturligt utseende, de är även otroligt flexibla att jobba med vid monteringen. Detta ger dig designfrihet utan att behöva kompromissa. Då skivorna kräver minimalt underhåll samt har optimal färgbeständighet och brandsäkerhet, kommer Rockpanel Woods fasad att vara lika vacker under årtionden.

Enkel och snabb installation utan förborrning Skivorna är enkla och snabba att montera med antingen synlig, halv dold eller helt dold montering. Skivorna anpassas enkelt med vanliga kapverktyg som också används för trä. Det är inte nödvändigt att förborra skivorna och kanterna behöver inte efterbehandlas.
Se mer här!

Låt dig inspireras av Rockpanel Woods

Se det fantastiska Woods projektet Basecamp

Vill du veta mera? Gå in på vår webbsida www.rockpanel.se/woods

Du kan beställa en provbit redan i dag: Klicka här!

Eller kontakta oss om du vill höra mer eller bolla idéer till ditt nästa projekt - mejla till info@rockpanel.se så bokar vi upp ett möte eller en digital presentation.

Mer om produkten Rockpanel Woods

Rockpanel Woods

Trä har i tusentals år använts för att skapa vackra byggnader, men hus som har träfasad behöver regelbundet underhåll och har begränsad livslängd. Därefter uppkommer stora kostnader för rivning och nybyggnation. Sedan kom sten, men sten saknar träets naturliga värme. Men det var innan man uppfann Rockpanel Woods. Genom en nyskapande process ser skivorna nästan exakt ut som trä, men med stenfasadens alla hållbara fördelar. Helt enkelt det bästa av två världar.

Rockpanel Woods

Rockpanel Woods

Alla fördelarna med trä, men betydligt hållbarare, som sten.

Läs mer

Fasadlösningar - Arkitektguide
Rockpanel Woods
Rockpanel Brandsäker Fasadbeklädnad
Rockpanel Sortiment broschyr
Rockpanel Monteringsanvisningar
ETA Certifikat - ETA-08/0343 Rockpanel Durable 6 mm finish Colours / Rockclad
PRESTANDADEKLARATION Rockpanel A2 finish ProtectPlus (9 mm)
PRESTANDADEKLARATION Rockpanel A2 finish Structures (9 mm)
PRESTANDADEKLARATION ROCKPANEL Durable, 6 mm, finish Colours/Rockclad
Hållbarhet
CAD - Detaljer
Rockpanel Woods

Rockpanel Woods

Give your building a natural and harmonious feel with Rockpanel Woods. The b...

Läs mer

Fasadskivor Durable och A2

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår