Make your metal vision Rock!

Datum: 8 Apr 2022

Den nya Rockpanel Metals-serien till fasader


Trött på buckliga och matta metallkasetter? Rockpanel Metals serien sätter en ny standard för metallfasadskivor. Den består av två linjer: Elemental och Advanced. Beställ en gratis provlåda!

Ultimata designfriheten
Det nya sortimentet erbjuder optimerad designfrihet för arkitekter som söker en fasad med metalliskt uttryck som samtidigt erbjuder alla stenens fördelar – en perfekt kombination av estetik och funktion med avseende på till exempel brandskydd (Euroclass A2-s1,d0 – obrännbara), slitstyrka, underhåll och hållbarhet. Rockpanel Metals uppfyller alla krav – och mer därtill.Två undersortiment: Elemental och Advanced
Den nya Rockpanel Metals-serien består av två undersortiment. Elemental Metals-serien som innehåller de vanliga ädelmetallerna som guld, silver och platina samt andra välkända metaller som aluminium, stål och koppar.

Advanced Metals-serien innehåller uttrycksfulla nya mönster som ger din fasad ett distinkt utseende. Tack vare avancerad teknik får de ett fascinerande patinerat utseende som håller i decennier. Dessa rustika färger har massor av karaktär. Alla Metals-färger kan monteras i valfri riktning, vilket minimerar svinnet och eliminerar risken för misstag i monteringsarbetet. Flera monteringsalternativ finns tillgängliga, inklusive dold montering med lim och montering på skena, som alla täcks av Rockpanels ETA.

Fullt återvinningsbart
Rockpanel Metals-skivor är både robusta och flexibla, och de kan perforeras och fräsas. De tillverkas av naturlig basalt, en hållbar och vanlig vulkansten och eftersom de är okänsliga för fukt krävs ingen efterbehandling. Dessutom är skivorna mycket slitstarka och har stabila dimensioner. Skivorna har en officiellt bekräftad livslängd på +50 år. Vi slutet av byggnadens liv kan de demonteras och återvinnas helt till nya förstklassiga stenullsprodukter.

Beställ en kostnadsfri provlåda
Upptäck den nya Rockpanel Metals-serien här! Arkitekter och entreprenörer kan beställa en kostnadsfri provlåda som inkluderar en broschyr och två provbitar.

Mer om produkten Rockpanel Metals

Rockpanel Metals

Det är länge sedan den industriella revolutionen men stilen lever kvar. Mer populär än någonsin, även bostadshus byggs i rå industri-look. Få din byggnad till att blänka av nutid och industri-look med Rockpanel Metals. Metallfärgen speglas av ljuset och ger oväntade färger och effekter. Rockpanel Metals finns i flera avancerade färger som ger varje fasad en elegant och sofistikerat uttryck.

Rockpanel Metallics

Rockpanel Metallics

Skapa modernt industriellt utseende och känsla.

Läs mer

Fasadlösningar - Arkitektguide
Rockpanel Metals
Rockpanel Brandsäker Fasadbeklädnad
Rockpanel Sortiment broschyr
Rockpanel Monteringsanvisningar
ETA Certifikat - ETA-08/0343 Rockpanel Durable 6 mm finish Colours / Rockclad
PRESTANDADEKLARATION Rockpanel A2 finish ProtectPlus (9 mm)
PRESTANDADEKLARATION Rockpanel A2 finish Structures (9 mm)
PRESTANDADEKLARATION ROCKPANEL Durable, 6 mm, finish Colours/Rockclad
Hållbarhet
CAD - Detaljer
Rockpanel Metals

Rockpanel Metals

The age of the industrial revolution is long gone, but the style still remain...

Läs mer

Fasadskivor Durable och A2

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår