Gratis lunch & learn

Datum: 19 Jan 2024

Gratis LUNCH & LEARN
Inspiration och kunskap om fasad- och energirenovering. Vi kommer till er!


Vi på Rockpanel och ROCKWOOL vill gärna komma på besök där vi förutom att bjuda er på lunch ger er inspirerande och upplysande information om hållbara synergier vid fasad- och energirenovering med vår fasadbeklädnad och -system. Det ger bland annat en lägre energianvändning, mindre underhållsarbete och med en designfrihet där bara fantasin sätter gränser.

Vi kallar det Lunch & Learn eftersom vi bjuder på lunchen när vi kommer. Men har ni andra önskemål hur ni vill få presentationen kan vi anpassa oss efter det. Målsättningen med mötet är att bidra till ökad kunskap och insikt om de många möjligheter som finns vid renovering och uppgradering av fasaden – oavsett om det är en mindre byggdetalj eller en hel fasadrenovering. Presentationen är självklart utan förpliktelser.

Låter det intressant?

Fyll i uppgifterna här.
Eller skicka en intresseanmälan till matias.testart@rockpanel.com eller magnus.gunnarsson@rockpanel.com.

Så hör vi av oss och bestämmer ett passande datum och upplägg!

Från nedsliten byggnad från 70-talet till ett modernt huvudkontorBilleder från renoveringen av Rockpanels, ROCKWOOLs og Rockfons nordiska huvudkontor i Hedehusene strax utanför Köpenhamn. En totalrenovering där de flesta av koncernens produkter är använda. Genom att välja renovering i stället för nedrivning och nybyggnation har klimatet förskonats från 370 ton CO2! I Danmark är projektet nominerat till renoveringspriset 2023.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår