Fasadrenoveringar av flerbostadshus. Ny bok!

Datum: 5 Okt 2023

Beställ boken: ”Framtidens bostäder är redan byggda” den innehåller en massa inspiration, information och goda råd. Boken vänder sig till dem som står framför ett fasadrenoveringsprojekt, så som entreprenörer, arkitekter, bostadsrättsföreningar, kommuner och fastighetsutvecklare.

Boken kan beställas gratis här!
Framtidens bostäder är redan byggda
Globalt sett kommer mer än 50 procent av våra befintliga byggnader fortfarande vara i bruk 2050. I OECD-länder är siffran 75–90 procent. Enbart i Europa uppskattar man att 97 procent av byggnaderna kommer att behöva en delvis eller total renovering, så att de uppfyller de högsta energistandarderna.

Detta innebär att renoveringen måste fokuseras på att framtidssäkra fastigheterna. Rockpanel hjälper dig genom varje steg i renoveringsprocessen – från design till montering.

Läs mer i boken om vad du kan uppnå med en fasadrenovering och inte minst, vad du skall vara uppmärksam på när materialen skall väljas. Beställ boken gratis här!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår