Tre nyheter från Flooré

Datum: 20 Jan 2021

Tre nyheter för enklare installation och fjärrdrift av golvvärmeFörmonterade golvvärmeskåp som sparar både tid och kostnader vid installation, en fjärrstyrd termostat och en tunn, modern termostat med appstyrning och hygrometer är produktnyheter i Floorés sortiment för att göra golvvärme enklare.

Flooré fortsätter att utveckla idéer och produkter enligt devisen ”ropen skalla – golvvärme åt alla”. Idén till Floorés golvvärmesystem föddes redan på 90-talet genom grundarnas drivkraft att golvvärme, som på den tiden var krångligt att installera, borde kunna effektiviseras och förenklas. Dessa värderingar lever starkt kvar i bolaget idag och är fortfarande drivkraften bakom fortsatt innovation och utveckling.Prefabricerade skåp, nu även i golvvärmeguiden.
De prefabricerade golvvärmeskåpen levereras kompletta med fördelare, shunt och styrning vilket ger besparingar både i tid och kostnader.

– Monteringen sker korrekt och effektivt i fabriken så att du kan fokusera på helheten i projektet, säger Emile Frantzen, VD Flooré AB.

Golvvärme ska vara enkelt. Därför utvecklade Flooré 2019 en avancerad material- och kostnadsberäknare, men med kravet att den skulle vara enkel för dig som använder den. Numera ingår även de förmonterade golvvärmeskåpen i denna golvvärmeguide som ska underlätta oavsett om du är yrkesverksam installatör eller hemmafixare.

– Sedan lanseringen har det blivit tydligt att guiden möter ett stort behov av att förenkla planering och inköp av värmegolv, säger Emile Frantzen, VD Flooré AB.

Kent Larsson är en av de som hjälper kunderna i supporten. Han beskriver smidigheten med Floorés golvvärmeguide:

– Genom att svara på några enkla frågor får du förslag på produkter och ett rekommenderat pris.

Kent berättar också att du kan göra guiden flera gånger för att jämföra olika lösningar eller för flera våningar och spara resultaten till senare.

– Då har du en inköpslista med referensnummer klar när det är dags att köpa och lägga värmegolvet.

Golvvärmeguiden beräknar projekt upp till 175 kvadratmeter. Men redan för projekt större än 24 kvadratmeter ingår en planeringsservice där Flooré hjälper dig med produktval, materialberäkning, ritning och tekniska beräkningar.

– Hög tillgänglighet och support är något som vi värderar högt, säger Kent Larsson. Alla förtjänar behaglig och hälsosam värme i sitt hem. Och varma fötter.TS600 - Fjärrstyrd termostat för diskret styrning.
Flooré erbjuder en hel serie produkter för smart styrning av uppvärmning, belysning och säkerhet. En nyhet är termostaten TS600 med en diskret design som endast kan fjärrstyras via app. Eftersom det eliminerar risken för att personer på plats mixtrar med inställningarna är termostaten en optimal lösning för offentliga byggnader och lägenheter. Den diskreta och kompakta termostaten har självlärande TPI (Time Proportional & Integral) och fem års garanti.

Läs mer om TS600 här!Quantum - Multifunktionell termostat med modern design
Vill man kunna styra termostaten både på plats och via app är den endast 11 mm tunna Quantum-termostaten ett mycket bra alternativ. Den är utvecklad med ett stort fokus på enkel installation och användarvänlighet med hjälp av en stor skärm och intuitivt gränssnitt. Visuellt har termostaten en modern design som gör att den passar bra i moderna hem. Den inbyggda hygrometern ger ökad temperaturkontroll, ökar komforten i ditt hem och sänker onödig energiförbrukning. Batterierna laddas via USB – ytterligare ett sätt att visa hänsyn till miljön. Termostaten har fem års garanti.

Läs mer om Quantum här!

Se fler smarta tilläggsfunktioner.
Testa Floorés golvvärmeguide nu!


Flooré AB är idag ledande leverantör av vattenburen golvvärme genom byggmaterialhandel i Sverige. Drygt hälften av omsättningen går idag på export till flera länder i Europa.

Hemsida: https://floore.se/
Telefon: 010-221 64 00
E-post: info@floore.se
Huvudkontor och tillverkning: Vildhussens väg 11, TORPSHAMMAR
Sociala medier: Facebook | Linkedin | YouTube

Mer om produkten Rumsreglering - styrning av golvvärme

Rumsreglering - styrning av golvvärme

Guide - vilken typ av rumsreglering passar dig?
Flooré erbjuder ett antal olika alternativ för styrning av golvvärme.

Se produkter för Smart Home

Läs mer

Se produkter för Trådlös styrning

Läs mer

Se produkter för Trådbunden styrning

Läs mer

Trådlöst Termostatpaket

Läs mer

Trådlös Rumsreglering

Läs mer

Floorés golvvärmeguide

Läs mer

Prestandadeklaration

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår