Energieffektiva och smarta lösningar i offentliga byggnader och lägenheter

Datum: 12 Nov 2023

Flooré Smart Home är en komplett, smart styrning för uppvärmning, belysning och säkerhet. Kombinerat med Floorés vattenburna golvvärmelösningar får du kontrollen över fastighetens energisystem, du effektiviserar både arbetsinsatserna och energiåtgången.

För fastighetsägare kan användandet av Smarta hem-lösningar såsom sensorer, automatisering och taggar ge ett bättre inomhusklimat och lägre kostnader. Det bidrar även till ett mer hållbart samhälle när teknologin har en positiv påverkan gällande energianvändning och hållbarhet, men även positiva aspekter för människan som bor eller vistas i byggnaden.

Flooré Smart Home är enkelt att installera, har snygg design och kan byggas ut med fler funktioner. Det ger dig möjlighet att automatisera hela byggnader och hem, från trådlös värmepanna och golvvärme till trådlös belysning plus en massa smarta säkerhetsfunktioner såsom rökdetektor och fuktsensor. Programmering av scenarion innebär att du har kontroll över vad som sker, t ex om rökdetektorn larmar tänds alla lampor i byggnaden, ett sms skickas till en mobil och så vidare.

Ett system för tre uppvärmningslösningar
Flooré Smart Home ger dig kontrollen över fastighetens energisystem, du effektiviserar både arbetsinsatserna och energiåtgången. Du kan kombinera golvvärme och element i samma styrning, så oavsett om fastigheten värms upp genom golvvärme, elektrisk eller vattenburen värme, eller en kombination av dessa, ger Flooré Smart Home god kontroll över hela värmesystemet.

Byggnader anpassade för framtiden
Digitalisering och dess möjligheter med automation blir en allt viktigare aspekt i fastighetsbranschen. Genom att installera Flooré Smart Home i samband med styrning av fastighetens värmesystem har du lagt grunden för att i framtiden bygga ut med fler funktioner såsom brandskydd, fuktvarningar, smart-plugs som stänger av kaffebryggaren när du går hemifrån, belysning som tänds när du kliver in i ett rum och så vidare. Vi vet inte exakt vart IoT (Internet of Things) kommer att leda oss, men redan nu ser vi att det kan förbättra produktivitet och livskvalitet. Med Flooré Smart Home är din fastighet redo för framtidens funktioner.

5 års garanti och gratis App/SMS
Hela Smart Home-serien har 5 års garanti. Du kan på ett smart sätt styra och hantera fastighetens uppvärmning var du än befinner dig med hjälp av en app på smarttelefon, surfplatta eller PC. Installationen är enkel och genom att du får kontroll över uppvärmningen kommer energiförbrukningen att minska och komforten att öka.

Läs mer om Flooré Smart Home

Flooré AB är idag ledande leverantör av vattenburen golvvärme genom byggmaterialhandel i Sverige. Drygt hälften av omsättningen går idag på export till flera länder i Europa.

Hemsida: https://floore.se/
Telefon: 010-221 64 00
E-post: info@floore.se
Huvudkontor och tillverkning: Vildhussens väg 11, TORPSHAMMAR
Sociala medier: Facebook | Linkedin | YouTube

Mer om produkten Rumsreglering - styrning av golvvärme

Rumsreglering - styrning av golvvärme

Guide - vilken typ av rumsreglering passar dig?
Flooré erbjuder ett antal olika alternativ för styrning av golvvärme.

Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig gärna med dina frågor.

Läs mer

Se produkter för Smart Home
Se produkter för Trådlös styrning
Se produkter för Trådbunden styrning
Trådlöst Termostatpaket
Trådlös Rumsreglering
Floorés golvvärmeguide
Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig gärna med dina frågor.

Läs mer

Prestandadeklaration

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår