Flooré golvvärme i exklusiva lägenheter i Åre

Datum: 24 Apr 2023

Nybyggnation

Nu byggs nästa etapp av exklusiva lägenheter på klassisk mark i Åre. Projektet View Åre har valt Floorés vattenburna golvvärme för ett behagligt och energieffektivt inomhusklimat.

På klassisk mark i Åre byggs nu nästa etapp av View Åre med exklusiva lägenheter i samma genomgående högsta standard som i tidigare etapper, preliminär inflyttning fjärde kvartalet 2024. Bostäderna ligger mellan View Åres tidigare etapper och Nationalarenans målområde. Med närhet till byns restauranger och folkliv, men framförallt närheten till välpreparerade pister, bidrar man till Åres vision om att bli Europas bästa åretrunt-destination. View ger de bekvämligheter som krävs för att man ska kunna njuta av skidåkning på vintern eller fjällvandring och cykling på sommaren.

Bakom projektet står Dähliehuset Åre AB med den norska skidikonen Björn Dählie och hans svenska samarbetspartner Hans Olofsson i spetsen. Projektet påbörjades 2020 och Flooré har varit med från start. Nu fortsätter projektet med färdigställande etappvis och i samtliga lägenheter får de boende varma fötter och ett behagligt inomhusklimat med hjälp av Floorés vattenburna golvvärme.

Flooré projekterar, dimensionerar och levererar golvvärme och smart styrning till lägenheterna. Det innebär att lägenheterna kan inredas utan störande element eller rör utmed väggarna och möjliggör View Åres vilja att sätta design och funktion i första rummet.

– När du är i fjällen vill du lägga fokus på att njuta av skidåkningen på vintern eller cykling på sommaren, förklarar Peter Jacobsson, Floorés kontakt mot Åre View. Han fortsätter:

– Vi ser till att bidra till de bekvämligheter som krävs för att de boende ska kunna göra just det. Ett rum som värms upp av golvvärme upplevs varmare än ett rum med element. Och med Floorés snabba, smarta styrning så blir View något utöver det vanliga!

Flooré AB är idag ledande leverantör av vattenburen golvvärme genom byggmaterialhandel i Sverige. Drygt hälften av omsättningen går idag på export till flera länder i Europa.

Hemsida: https://floore.se/
Telefon: 010-221 64 00
E-post: info@floore.se
Huvudkontor och tillverkning: Vildhussens väg 11, TORPSHAMMAR
Sociala medier: Facebook | Linkedin | YouTube

Mer om produkten Flooré Kit – Vattenburen golvvärme!

Flooré Kit – Vattenburen golvvärme!

Våra Kit är materialsatser som är speciellt anpassade för installation av vattenburen golvvärme i enstaka rum med ytor upp till 24 m². Ni väljer själv den typ av kit som passar just ert behov; skivor med låg bygghöjd, skivor med extra isolering eller ingjuten golvvärme i avjämningsmassa.

Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig gärna med dina frågor.

Läs mer

Vattenburen golvvärme – paket
Flooré Kit 13 mm
Flooré Kit 25 mm
Flooré Kit 50 mm
Golvvärmefördelare Polymer- Installation
Utbyggnadsfördelare Polymer - Installation
Flooré Ingjuten golvvärme - Installation
Film - Så enkelt lägger du Flooré golvvärme
Floorés golvvärmeguide
Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig gärna med dina frågor.

Läs mer

Prestandadeklaration
Prestandadeklaration

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår