Enkel projektering av golvvärme

Datum: 16 Feb 2022

Flooré AB ligger i framkant när det gäller utvecklingen av golvvärme och som en av Europas största tillverkare av golvvärmeskivor arbetar Flooré kontinuerligt med att göra golvvärme enkelt.

Standard c/c-mått på golvvärmeskivor förenklar

Golvvärmeskivorna finns nu med standardmåttet c/c 200 mm för 16 mm:s rör för att underlätta för dig som arkitekt, byggentreprenör eller fastighetsägare som vill välja en kvalitativ svensktillverkad golvvärmelösning.

— Vi uppfattade att det i byggprojekt finns ett behov att använda arkitektritningar och flödesberäkningar som tagits fram leverantörsoberoende, säger Hannele Arvonen, VD för Flooré AB. Då är det självklart för oss att erbjuda standardmåttet c/c 200 mm för att underlätta.

Hannele avslutar med att förtydliga:
— Finns det önskemål kan vi även specialtillverka andra mått än de vi idag har listade. Vi gör det enkelt för dig som beställare.


Kompletta kvadratmeterpriser på svensktillverkad golvvärme

För att underlätta offerter och dimensionering, så erbjuder Flooré fasta kvadratmeterpriser. Det innebär att Flooré vid order avrundar rören till jämna rulllängder, antal anslutningskopplingar och tar med allt som behövs för golvet fram till fördelare.

— Det här gör det enklare för dig som kund eller återförsäljare att snabbt få en offert och minimerar risken att glömma något, berättar Floorés säljare Kent Larsson och fortsätter,

— Ritningar över förläggningen ingår kostnadsfritt och nu när våra skivor med standardmått har lanserats kan kundens tidigare framtagna ritningar användas.
Flooré Skiva är en svensk produkt som tillverkas i den norrländska byn Torpshammar i Medelpad. Tillverkningen sker i helautomatiska robotlinjer med en produktionskapacitet som överstiger hela 500 000 m2 per år. Flooré erbjuder projektförsäljning till dig som har större behov.

— Projektförsäljningen innebär att vi kan erbjuda hela vårt sortiment av golvvärmeskivor till konkurrenskraftiga priser, berättar Kent.
Läs mer i Floorés Produktkatalog >>> https://floore.se/wp-content/uploads/Floore-Produktkatalog.pdf

Flooré AB är idag ledande leverantör av vattenburen golvvärme genom byggmaterialhandel i Sverige. Drygt hälften av omsättningen går idag på export till flera länder i Europa.

Hemsida: https://floore.se/
Telefon: 010-221 64 00
E-post: info@floore.se
Huvudkontor och tillverkning: Vildhussens väg 11, TORPSHAMMAR
Sociala medier: Facebook | Linkedin | YouTube

Mer om produkten Flooré Golvvärmeskivor

Flooré Golvvärmeskivor

Floorés golvvärmesystem bygger på tunna skivor klädda med aluminiumfolie. Skivans höga densitet och kvalitet gör det möjligt att lägga ytmaterial direkt på Floorés golvvärmeskivor. Golvvärmesystemet avger värme både snabbare och effektivare än traditionella ingjutna system eftersom avståndet mellan rör och golvyta är mindre.

Flooré Värmegolv kan läggas på de flesta underlag utan dyra och tidskrävande gjutningar som kan ta månader att torka. Du kan lägga ditt nya golv ovanpå det gamla! Flooré Värmegolv passar oavsett om det gäller nybyggnation eller renovering.

Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig gärna med dina frågor.

Läs mer

Flooré golvvärmeskivor
Film - Så enkelt lägger du Flooré golvvärme
Floorés golvvärmeguide
Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig gärna med dina frågor.

Läs mer

Prestandadeklaration

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår