Guiden som gör golvvärme enkelt

Datum: 8 Jun 2022

Du vet hur stort ditt hus är och hur många rum som ska ha golvvärme - mer behöver du inte veta för att få en komplett lista med produkter och vad det kommer att kosta. Floorés golvvärmeguide underlättar för dig som köpare och installatör.

Testa Floorés golvvärmeguide

Flooré fortsätter att utveckla idéer och produkter enligt devisen ”ropen skalla – golvvärme åt alla”. Idén till Floorés golvvärmesystem föddes redan på 90-talet genom grundarnas drivkraft att golvvärme, som då var dyrt och komplicerat, borde kunna effektiviseras och förenklas.
Floorés VD Hannele Arvonen berättar att dessa värderingar lever starkt kvar i bolaget även idag.
– De är fortfarande drivkraften bakom innovation och utveckling hos oss på Flooré och gör att vi kontinuerligt strävar efter att göra golvvärme enkelt och tillgängligt för alla.

Inköpslista och ritningshjälp – gör det ännu enklare

Kent Larsson är en av de som hjälper kunderna i supporten. Han beskriver smidigheten med Floorés golvvärmeguide:
– Genom att svara på några frågor får du förslag på produkter och ett rekommenderat pris. Gör guiden i mobilen eller i datorn, på plats i affären eller hemma i lugn och ro. Kan det bli enklare?

Kent berättar också att du kan göra guiden flera gånger för att jämföra olika lösningar och spara resultaten till senare.
– Då har du en inköpslista klar när det är dags att köpa och lägga värmegolvet, säger Kent och avslutar med att påminna om ännu en tjänst som förenklar:
– Köper du ett komplett golvvärmesystem på en yta över 24m2 gör vi läggningsritningen åt dig utan kostnad.

Testa Floorés golvvärmeguide

Floorés produktserie har sedan start utvecklats utifrån idén att vem som helst själv ska kunna lägga golvvärme. Oavsett om du är yrkesverksam installatör eller hemmafixare ska golvvärmeguiden underlätta.
– Sedan releasen av golvvärmeguiden 2019 har vi sett att det är bra verktyg, säger Hannele Arvonen, och vi kommer kontinuerligt att fortsätta utveckla guiden.

– Hög tillgänglighet och support är något som vi värderar högt, fyller Kent Larsson i. Alla förtjänar behaglig och hälsosam värme i sitt hem.


Kör guiden nu
Flooré AB är idag ledande leverantör av vattenburen golvvärme genom byggmaterialhandel i Sverige. Drygt hälften av omsättningen går idag på export till flera länder i Europa.

Material: Aluminiumbeklädd EPS-skiva.
Reaktionstid: 10 ggr snabbare än traditionell golvvärme.
Bygghöjd: Lägsta bygghöjd endast 13 mm.
Styrning: Smart styrning via mobilen. Kan kombineras med styrning av belysning, värmepump etc.
Inköpsställe: Säljs via byggvaruhandel och VVS-företag.
Support: Flooré erbjuder hjälp med planering och support via telefon.

Hemsida: https://floore.se/
Telefon: 010-221 64 00
E-post: info@floore.se
Huvudkontor och tillverkning: Vildhussens väg 11, TORPSHAMMAR

Sociala medier:
Facebook
Linkedin
YouTube

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår