Så enkelt lägger du smart golvvärme

Datum: 19 Jun 2019

Det ska vara lätt att göra smarta val. Floorés golvvärme är ett av dessa. Hela produktserien är utvecklad med utgångspunkt i att vem som helst ska kunna lägga golvvärme.

Effektiv golvvärme
Allt fler väljer golvvärme för sin bostad. Det ger en effektiv och behaglig värme i hemmet som sänker energiförbrukningen. Även den estetiska aspekten avgör i många fall. Utan störande element blir inredningen mycket lättare. Floorés golvvärmelösning fungerar lika bra vid nybyggnation som vid renovering. Den aluminiumbeklädda skivan är supertunn men går även att välja med extra isolering. Skivans höga kvalitet gör det möjligt att lägga ditt nya golv direkt på och värmen hamnar så nära dig som möjligt.
– Du lägger inte något mellan plattan och kastrullen då du lagar mat. Därför lägger vi minimalt med material mellan dig och värmen, säger Emile Frantzen, VD på Flooré.

Enkel installation
Emile förklarar också varför så många väljer att installera just Floorés skivor när de vill göra arbetet själv.

– Skivorna är mycket lätta att skära och hantera, det behövs inga specialverktyg. Du klarar dig med en vanlig mattkniv.
Emile påminner också om att Flooré erbjuder hjälp med planering och självklart support:
– Vi är bara ett telefonsamtal bort.Flooré Smart Home - värme endast då den behövs
Det handlar om vanlig logik - när du är på jobbet eller barnen är på skolan finns ingen anledning att hålla alla rum uppvärmda. Med Flooré Smart Home styr du golvvärmen via mobil eller surfplatta och kan hålla nere energikostnaden i både hem och fritidshus.

Aluminiumfilmen som täcker skivan reagerar snabbt på höjning och sänkning av värmen. Endast 45 minuter i jämförelse med upp till 8 timmar i traditionella system. Med Flooré undviker du att använda värme när det inte behövs och sparar både på energi och miljö.

Maria Molin är en av de som investerat i Flooré Smart Home i sitt sekelskifteshus i mellersta Norrland. Kalla snörika vintrar ställer krav på värmen i hemmet.

– Förutom den lyxiga värmekänslan golvet ger, tycker jag det är toppen att kunna styra värmen genom min mobil, berättar Maria.
Som exempel tar hon upp när hon är ute med barnen i snön och kläderna blir blöta.
– Då ställer jag upp värmen via mobilen innan vi kommer hem. Så kan barnen lägga sina blöta kläder direkt på golvet för snabbare torkning.Flooré AB är idag ledande leverantör av vattenburen golvvärme genom byggmaterialhandel i Sverige.
Drygt hälften av omsättningen går idag på export till flera länder i Europa.

Material: Patenterad aluminiumbeklädd EPS-skiva.
Reaktionstid: 10 ggr snabbare än traditionell golvvärme.
Bygghöjd: Lägsta bygghöjd endast 13 mm.
Styrning: Smart styrning via mobilen. Kan kombineras med styrning av belysning, värmepump etc.
Inköpsställe: Säljs via byggvaruhandel och VVS-företag.
Support: Flooré erbjuder hjälp med planering och support via telefon.Hemsida: https://floore.se/
Telefon: 010-221 64 00
E-post: info@floore.se
Huvudkontor och tillverkning: Vildhussens väg 11, TORPSHAMMAR

Sociala medier:
Facebook
Linkedin
YouTube

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår