Inspirerande skolprojekt. Ny gratis bok!

Datum: 19 Apr 2021

Få inspiration till skolprojekt och renoveringar i den nya gratis boken från Rockpanel.

Estetiska miljöer påverkar lärandet positivt i flera avseenden. De gör den sociala miljön bättre i skolorna och främjar kreativiteten - inte bara undervisningslokalerna men även utomhus.

Rockpanels breda produktsortiment är din verktygslåda för att rita och designa inspirerande inlärningsmiljöer. Oavsett om det handlar om nybyggnation, renovering eller prefabricerade moduler, om det är permanenta eller temporära skolbyggnader – det finns alltid en optimal Rockpanel fasadlösning. Se videon för inspiration.

Rockpanels sortiment omfattar bl.a. de naturinspirerade serierna Woods, Stones och den obehandlade Natural, som med tiden får en gyllenbrun patina. Önskar man andra stilar, finns det i serien Metallics eller Chameleon, som skiftar färg allt efter väder och synvinkel. Sedan finns även serien Colours som ger möjligheten att använda alla RAL-/NCS-färger. Inlärningsmiljöer ställer stora krav på funktionalitet. Rockpanels fasadskivor uppfyller samtliga krav, så du kan fokusera på designen:

  • Lågt underhåll – Fasadskivorna kräver minimalt med underhåll.
  • Lätt att ta bort graffiti – Med ProtectPlusTM kan graffiti tas bort enkelt utan att skada skivorna.
  • Väderbeständiga – Skivorna påverkas varken av temperaturskiftningar eller fukt, och har en officiell bekräftad livslängd på minimum 50 år.
  • Hållbarhet – Skivorna är helt återvinningsbara. De tillverkas av naturligt Basalt, en outtömlig vulkansten och upp till 50% återvunnet material.
  • Brandsäkert – Skivan är obrännbar och finns i A2.
Få gratis inspiration
Vi har samlat de mest inspirerande skolor, sportanläggningar och andra inlärningsmiljöer från hela Europa i en bok full av fasadinspiration.

Beställ boken ”Inspirerande inlärningsmiljöer” gratis HÄR!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår