Glädjande nyheter för proffs

Datum: 15 Maj 2020

Ny robotlinje, webbutik och prefabricerade golvvärmeskåp

Flooré satsar på tids- och kostnadseffektivitet för dig i ditt arbete.

Flooré satsar på utveckling för att göra ditt arbete mer tids- och kostnadseffektivt. Det innebär bland annat att du som är proffs inom kort kommer att kunna beställa golvvärme och tillbehör online på floore.se - enkelt, utan mellanhänder och till återförsäljarpriser.

Flooré lanserar färdigmonterade golvvärmeskåp som gör att momentet med montering försvinner. Du beställer ett skåp som levereras komplett med fördelare, eventuell shunt och styrning.

En helt ny robotlinje kompletterar nu den befintliga robotparken. Du kan känna dig trygg i att leveranstider hålls när du väljer Flooré.Trygga och säkra leveranser
Flooré kompletterar med en helt ny robotlinje i produktionen för att möta ökad efterfrågan på deras golvvärmeskivor. För dig betyder det att du kan känna dig trygg i att Flooré har kapacitet att leverera det du behöver när du behöver det, oavsett omfattning.

Redan innan sommaren är de nya robotarna i arbete med tillverkningen i Torpshammar!Färdigmonterade skåp
För att korta ner installationstiden erbjuder Flooré prefabricerade golvvärmeskåp kompletta med fördelare eller shunt och styrning. Monteringen sker korrekt och effektivt i fabriken så att du kan fokusera på annat. Skåpet skyddar vid eventuellt rörläckage och rekommenderas av försäkringsbolagen. Enkelt, smidigt och tidseffektivt för dig som installatör!

Våra färdigmonterade skåp hittar du på vår hemsida >>>Webbutik för dig som proffskund
Det ska vara smidigt och säkert att beställa hem de produkter du behöver. Som proffskund ansöker du enkelt om att bli kund och kan därmed handla direkt från floore.se. Till återförsäljarpriser och utan mellanhänder.

Flooré golvvärmeguide ger dig färdiga artikellistor om du inte redan själv känner dig säker på vad du vill ha. Självklart hjälper Floorés support dig även när du handlar via webbshopen - golvvärme ska vara enkelt!

Flooré AB är idag ledande leverantör av vattenburen golvvärme genom byggmaterialhandel i Sverige. Drygt hälften av omsättningen går idag på export till flera länder i Europa.

Hemsida: https://floore.se/
Telefon: 010-221 64 00
E-post: info@floore.se
Huvudkontor och tillverkning: Vildhussens väg 11, TORPSHAMMAR
Sociala medier: Facebook | Linkedin | YouTube

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår