Full designfrihet med hållbara fasadskivor

Datum: 9 Sep 2020

Fasadskivorna kan enkelt kapas på plats och är snabba att installera utan förborrning

Rockpanel fasadskivor är ett unikt fasadmaterial som är flexibelt och lika lätt att arbeta med som trä, men samtidigt stenens hållbarhet. Basmaterialet på Rockpanel-fasadskivor är stenull, som består av basalt, en vulkanisk bergart och upp till 50% återvunnet material. Skivorna är naturligt hållbara, brandsäkra, formstabila, väderbeständiga, enkla att arbeta med och näst intill underhållsfria.

Alla Rockpanel-produkter uppfyller kraven i de senaste byggreglerna. Det ger dig friheten att kombinera, överraska, fascinera, associera och sätta din egen prägel på dina projekt.

Låt dig inspireras av våra många produktlinjer, till exempel:

• Rockpanel Colours: Skivor i nästan alla tänkbara färger.
• Rockpanel Metallics: Ge din byggnad en industri-look med Rockpanel Metallics.
• Rockpanel Woods: Rockpanel Woods är kombinationen av träets fleksibilitet och stenens robusta egenskaper. Önskar du träets uttryck men vill undervika underhållet, då är Rockpanel Woods det optimala valet.
• Rockpanel Chameleon: Med Rockpanel Chameleon kommer din fasad att ändra färg av ljuset beroende på varifrån du ser byggnaden.
• Rockpanel Stones: Stark som sten men samtidigt väldigt flexibel och lättarbetad.
• Rockpanel Natural: En äkta vacker fasad är ofta enkel. Var djärv – låt sol, vind och regn göra jobbet. Utan målad yta får vädret en aktiv roll på din Rockpanel Natural fasad. Den fräscha gul-gröna färgen ändras till en kopparbrunaktig färg efter ca 6 veckor.
• Rockpanel Premium: Skapa ditt helt personliga uttryck med en individuel design – endast din fantasi sätter gränserna.

Enkel och snabb installation utan förborrning Skivorna är enkla och snabba att montera med antingen synlig, halv dold eller helt dold montering. Skivorna anpassas enkelt med vanliga kapverktyg som också används för trä. Det är inte nödvändigt att förborra skivorna och kanterna behöver inte efterbehandlas.

Se mer här!

Låt fasaden berätta sin egna historia
Böj, forma, fräs eller perforera skivorna för att låta fasaden tala för sig själv. Eftersom skivmaterialet inte påverkas av fukt och inte behöver efterbehandlas kan du t.ex. fräsa motiv, logotyper eller mönster på ytan för att skapa din egna historia på fasaden.

Låt dig inspireras här!

Vill du veta mera?
Låt dig inspireras till ditt nästa projekt – Beställ en provbit i dag!

Eller kontakta oss om du vill höra mer eller bolla idéer till ditt nästa projekt - skriv till info@rockpanel.se så hjälper vi dig antingen på ett möte eller via digitala kanaler.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår