Förenklad projektering med Floorés golvvärmeguide

Datum: 26 Apr 2021

Golvvärme ska vara enkelt. Därför har Flooré utvecklat en avancerad material- och kostnadsberäknare, men med kravet att den skulle vara enkel för dig som använder den: Floorés golvvärmeguide. Den tar dig steg för steg genom de frågor du behöver svara på om just ditt projekt och dess förutsättningar.

Flooré fortsätter att utveckla idéer och produkter enligt devisen ”ropen skalla – golvvärme åt alla”. Idén till Floorés golvvärmesystem föddes redan på 90-talet genom grundarnas drivkraft att golvvärme, som då var dyrt och komplicerat, borde kunna effektiviseras och förenklas. Dessa värderingar lever starkt kvar i bolaget idag och är fortfarande drivkraften bakom fortsatt innovation och utveckling.

Emile Frantzen, VD Flooré AB säger:
– Sedan lanseringen har det blivit tydligt att guiden möter ett stort behov av att förenkla planering och inköp av värmegolv.Kent Larsson är en av de som hjälper kunderna i supporten. Han beskriver smidigheten med Floorés golvvärmeguide:
– Genom att svara på några enkla frågor får du förslag på produkter och ett rekommenderat pris.

Kent berättar också att du kan göra guiden flera gånger för att jämföra olika lösningar eller för flera våningar och spara resultaten till senare.
– Då har du en inköpslista med referensnummer klar när det är dags att köpa och lägga värmegolvet.

Golvvärmeguiden beräknar projekt upp till 175 kvadratmeter. Om du köper ett komplett golvvärmesystem så ingår det redan vid projekt större än 24 kvadratmeter planeringsservice där Flooré hjälper dig med läggningsritning som visar hur du får så effektiv värme som möjligt.

– Hög tillgänglighet och support är något som vi värderar högt, säger Kent Larsson. Alla förtjänar behaglig och hälsosam värme i sitt hem.Numera ingår även de förmonterade golvvärmeskåpen i golvvärmeguiden som ska underlätta oavsett om du är yrkesverksam installatör eller hemmafixare. De prefabricerade golvvärmeskåpen levereras kompletta med fördelare, shunt och styrning vilket ger besparingar både i tid och kostnader.

– Monteringen sker korrekt och effektivt i fabriken så att du kan fokusera på helheten i projektet, säger Emile Frantzen, VD Flooré AB.

Kör guiden nu!

Flooré AB är idag ledande leverantör av vattenburen golvvärme genom byggmaterialhandel i Sverige. Drygt hälften av omsättningen går idag på export till flera länder i Europa.

Hemsida: https://floore.se/
Telefon: 010-221 64 00
E-post: info@floore.se
Huvudkontor och tillverkning: Vildhussens väg 11, TORPSHAMMAR
Sociala medier: Facebook | Linkedin | YouTube

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår