Flooré golvvärme stärker kundservice

Datum: 22 Mar 2021


Floorés senaste film är en föreläsning om golvvärme och en presentation av företagets sortiment. Se Floorés installationsvideos på YouTube.

Golvvärmeföretaget Flooré har kontinuerligt utökat sin kundservice och support med installationsvideos. Företagets filosofi är att vem som helst ska kunna lägga golvvärme. Det ska vara enkelt och det ska vara ett smart val.

Den visuella beskrivning som installationsvideos ger, gör instruktioner enkla och lättillgängliga både för den vane installatören och hemmafixaren. Något som Flooré har uppmärksammat.

Våra installationsvideos är mycket uppskattade och har hög användarstatistik. Både våra kunder och de som vill veta mer om golvvärme i allmänhet använder våra filmer, berättar Kent Larsson, säljare på Flooré och en av de som svarar i telefonen när du har frågor.

Peter Jacobsson arbetar som säljare på Flooré och är den som oftast syns i filmerna. Han tycker att filmerna är ett ypperligt komplement till installationsanvisningar och support.

Vi har självklart även skriftliga installationsanvisningar för den som önskar det, betonar Peter.
Men vi kan lova att det kommer fler filmer framöver. Det är enkelt och smidigt att kolla i mobilen, direkt på plats om man så vill. Och du kan se det i din egen takt och hur många gånger som helst.

Du hittar Floorés installationsfilmer här:
https://www.youtube.com/user/flooreab

Flooré AB är idag ledande leverantör av vattenburen golvvärme genom byggmaterialhandel i Sverige. Drygt hälften av omsättningen går idag på export till flera länder i Europa.

Hemsida: https://floore.se/
Telefon: 010-221 64 00
E-post: info@floore.se
Huvudkontor och tillverkning: Vildhussens väg 11, TORPSHAMMAR
Sociala medier: Facebook | Linkedin | YouTube

Mer om produkten Flooré Golvvärmeskivor

Flooré Golvvärmeskivor

Floorés golvvärmesystem bygger på tunna skivor klädda med aluminiumfolie. Skivans höga densitet och kvalitet gör det möjligt att lägga ytmaterial direkt på Floorés golvvärmeskivor. Golvvärmesystemet avger värme både snabbare och effektivare än traditionella ingjutna system eftersom avståndet mellan rör och golvyta är mindre.

Flooré Värmegolv kan läggas på de flesta underlag utan dyra och tidskrävande gjutningar som kan ta månader att torka. Du kan lägga ditt nya golv ovanpå det gamla! Flooré Värmegolv passar oavsett om det gäller nybyggnation eller renovering.

Flooré golvvärmeskivor

Film - Så enkelt lägger du Flooré golvvärme

Läs mer

Floorés golvvärmeguide

Läs mer

Prestandadeklaration

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår