Åre View väljer Flooré golvvärme

Datum: 19 Maj 2021


Pressbild: vieware.se

Åre View är ett av Åres mest aktuella och attraktiva lägenhetsprojekt just nu. Med närhet till byns restauranger och folkliv men framförallt närheten till välpreparerade pister vill man bidra till Åres vision om att bli Europas bästa åretrunt-destination.I samtliga 121 lägenheter, som redan är slutsålda, får de boende varma fötter och ett behagligt inomhusklimat med hjälp av Floorés vattenburna golvvärme. Lägenheterna kan inredas utan störande element eller rör utmed väggarna. Flooré projekterar, dimensionerar och levererar golvvärme och smart styrning till lägenheterna.Peter Jacobsson, Floorés kontakt mot Åre View förklarar:
– När du är i fjällen vill du lägga fokus på att njuta av skidåkningen på vintern eller cykling på sommaren. Vi ser till att bidra till de bekvämligheter som krävs för att de boende ska kunna göra just det. Ett rum som värms upp av golvvärme upplevs varmare än ett rum med element. Och med Floorés snabba, smarta styrning så blir View något utöver det vanliga!

Pressbild: vieware.se

Med namnet View avses utsikten mot Åreskutans topp och Åresjön med Renfjället i bakgrunden. Men även View som i blick för detaljer, blick för det lilla extra som gör boendet till något utöver utöver det vanliga.

Flooré AB är idag ledande leverantör av vattenburen golvvärme genom byggmaterialhandel i Sverige. Drygt hälften av omsättningen går idag på export till flera länder i Europa.

Hemsida: https://floore.se/
Telefon: 010-221 64 00
E-post: info@floore.se
Huvudkontor och tillverkning: Vildhussens väg 11, TORPSHAMMAR
Sociala medier: Facebook | Linkedin | YouTube

Mer om produkten Flooré Kit – Vattenburen golvvärme!

Flooré Kit – Vattenburen golvvärme!

Våra Kit är materialsatser som är speciellt anpassade för installation av vattenburen golvvärme i enstaka rum med ytor upp till 24 m². Ni väljer själv den typ av kit som passar just ert behov; skivor med låg bygghöjd, skivor med extra isolering eller ingjuten golvvärme i avjämningsmassa.

Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig gärna med dina frågor.

Läs mer

Vattenburen golvvärme – paket
Flooré Kit 13 mm
Flooré Kit 25 mm
Flooré Kit 50 mm
Golvvärmefördelare Polymer- Installation
Utbyggnadsfördelare Polymer - Installation
Flooré Ingjuten golvvärme - Installation
Film - Så enkelt lägger du Flooré golvvärme
Floorés golvvärmeguide
Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig gärna med dina frågor.

Läs mer

Prestandadeklaration
Prestandadeklaration

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår