Snabbhärdande finspackel för proffs!

Datum: 8 Mar 2021

Bostik lanserar nu 3050 Fine plus, ett snabbhärdande universalhandspackel som är miljöanpassat och fuktskadestabilt. Perfekt för avjämningar, fallbyggnad och reparationer i skikt upp till 10 mm. Spacklets lättarbetade och fina konsistens ger ett perfekt slutresultat med en slät yta som dessutom är gångbar efter bara 60 min.

3050 Fine Plus är utmärkt som finspackel på inspacklade eller ingjutna golvvärmeslingor samt för mindre lagningar på golv och vägg. Passar varierande typer av fasta och rena underlag så som betong, klinker, PVC, linoleum och spånskivor. Primerfri vid rena, fasta och icke sugande underlag.

För att möta byggbranschens krav på kvalitet och hållbarhet är 3050 Fine Plus fuktskadestabil och miljöanpassat. Den miljösmarta pappersförpackningen är ett led mot målet med hållbara förpackningar och kan enkelt återvinnas.

” Vi jobbar hårt för att förenkla våra kunders arbete. Vårt nya, lättarbetade universalhandspackel har tagits fram med tanke på proffsen och deras höga krav på produktens appliceringsegenskaper.”
Jenny Lundegard, produktchef, Bostik Nordic.

Läs mer på vår hemsida

Mer om produkten Fix & Fog

Fix & Fog

Kvalitativa lösningar för både stora och små plattor.

Fix & Fog

Fix & Fog

Produktsortiment

Läs mer

Broschyrer för nedladdning

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår