Flexibel universalfog för inom- & utomhusbruk

Datum: 31 Mar 2022

Skapa vattentät och flexibel fog i byggnader och infrastrukturprojekt. Arbeta med lätthet och effektivitet för att göra byggnaden tålig och energieffektiv. Bostik H985 Seal’n’Flex Weather Shield är en fogmassa med effektiv applicering i åtanke! För universell tätning inomhus och utomhus är den mycket flexibla och snabbhärdande H760 Seal’n’Flex Pro Seal det perfekta alternativet.

H985 Seal’N’Flex Weather Shield är en unik, högflexibel tätningsmassa utan ftalater, tenn och lösningsmedel med lågt töjningsmotstånd. Produkten är särskilt framtagen som en universaltätningsmassa för bygg- och expansionsfogar i fasader/väggytor eller andra horisontella ytor och golvfogar/gångbanor där extremt låga emissioner krävs. Den elastiska fogmassan är mycket lätt att applicera och är praktiskt taget luktfri. Kan användas både utomhus och i innemiljö. Produkten är lätt att bearbeta och lämpar sig speciellt i projekt där mycket fogarbete ska avverkas på kort tid. Perfekt vidhäftning utan primer på de flesta underlag, inklusive fuktiga underlag.H760 Seal’N’Flex Pro Seal är är en högkvalitativ fogmassa med hög brottöjning för bygg- och expansionsfogar, helt fri från isocyanater, ftalater och lösningsmedel. Fogmassan uppfyller höga krav på innemiljö och effektiv fogbearbetning. Produkten är särskilt framtagen som en universalfogmassa för bygg- och expanssionsfogar, i fasader, anslutnings- och rörelsefogar samt fogar på golvytor eller gångstråk. Den elastiska fogmassan krymper inte och härdar utan bubblor. För inom- och utomhusbruk.

SMART PRO

I vår premiumserie SMART PRO möter förstklassiga produkter dagens höga utmaningar och krav i alla projekttyper. Installera och limma tunga och lätta föremål i konstruktionen utan att behöva utsättas för lösningsmedel eller skadliga emissioner. Skapa vattentät och flexibel fog i byggnader och infrastrukturprojekt med lång hållbarhet.Om Bostik
Bostik är en global ledande specialist inom industriell tillverkning samt på bygg- och konsumentmarknaderna. I mer än ett århundrade har Bostik tillverkat innovativa lösningar som är smarta och anpassningsbara till det som formar människors vardag. Bostik ingår i kemikoncernen Arkema.

Broschyr

Kontakt

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår