Miljöanpassat parkettlim med hög prestanda!

Datum: 28 Jan 2022

Bostik presenterar Wood H500 Maxi Bond, ett nytt MS-polymerbaserat, lösningsmedels- och vattenfritt parkettlim. Wood H500 Maxi Bond är en del av Bostiks nya golvlimssortiment One Flooring Range.

Wood H500 Maxi Bond ger en elastisk limfog som är alkalistabil och har ljuddämpande egenskaper. Parkettlimmet är mycket lågemitterande, fritt från vatten, lättflyktiga lösningsmedel och isocyanater. Det uppfyller kravnivå EC1 Plus såväl som M1.

Wood H500 Maxi Bond är lämpligt för nedlimning av de flesta typer av trä; golvbehandlade som obehandlade, lamell-, stav- och mosaikparkett. Underlagen kan vara betong, spacklade ytor, plywood eller spånskiva, ljuddämpningsbeläggning som gummikork etc.

Rekommenderade material:
  • De flesta typer av parkettgolv – obehandlade, lamell eller stavparkett
  • De flesta typer av träslag – furu, ek, bok, björk, bambu m.m.
  • Laminatgolv
  • Mosaikparket


En del av One Flooring Range

Wood H500 Maxi Bond är en del av Bostik One Flooring Range - ett golvlimssortiment utvecklat för framtidens golv. Sortimentet omfattar lim för mjuka golv och trägolv, samt även specialtejp för PVC-trappor, våtrumsmattor och trappnosar. Samtliga produkter är optimerade för starka påfrestningar i kritiska miljöer, såsom skola, sjukvård, butik och på arbetsplatser. Baserat på lång erfarenhet håller produkterna en tillförlitlig jämn kvalitet hink efter hink, vilket är en trygghet för golvläggaren.

Läs mer om One Flooring Range här!

Om Bostik
Bostik är en global ledande specialist inom industriell tillverkning samt på bygg- och konsumentmarknaderna. I mer än ett århundrade har Bostik tillverkat innovativa lösningar som är smarta och anpassningsbara till det som formar människors vardag. Bostik ingår i kemikoncernen Arkema.

Broschyr

Kontakt

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår