Pumpbara golvspackel för tjocka underlag

Datum: 30 Maj 2022

1010 Thick Flow

Pumpbar för tjocka skikt och hårda underlag
Ett cementbaserat, självutjämnande, vattenskadestabilt och pumpbart golvspackel avsett för avjämning av betongunderlag. Ger normalt en färdig yta utan behov av efterbehandling, under vissa omständigheter kan det finnas behov för en slipning. Rekommenderad skikttjocklek är 8-50 mm. Produkten innehåller ej kasein.

Användning
Avsett för avjämning av betongunderlag. Produkten är avsedd som underlag till mattor, linoleum, PVC, parkett, klinker eller liknande material i bostäder, kontor, sjukhus, skolor, daghem etc.

Läs mer om 1010 Thick Flow

Base 20

Flytspackel för avjämning av betonggolv
Ett cementbaserat, självutjämnande, vattenskadestabilt och pumpbart golvspackel avsett för avjämning av betongunderlag. Ger normalt en grövre yta som kan behöva en efterbehandling i form av slipning.

Användning
Avsett för avjämning av betongunderlag. Produkten är lämplig som underlag till klinker eller lös lagd parkett i bostäder eller liknande lokaler.

Läs mer om Base 20Om Bostik
Bostik är en global ledande specialist inom industriell tillverkning samt på bygg- och konsumentmarknaderna. I mer än ett århundrade har Bostik tillverkat innovativa lösningar som är smarta och anpassningsbara till det som formar människors vardag. Bostik ingår i kemikoncernen Arkema.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår