Nyhet: kombinerad primer och fuktspärr

Datum: 17 Jan 2023

HYTEC A370 RAPID är Bostiks nya kombinerade primer och fuktspärr. Produkten spärrar restfukt i betong- eller cementgolv upp till 95% RF och säkrar en snabbare golvinstallation. Bostik HYTEC A370 RAPID är en del av Bostiks nya sortiment av primers, golvspackel och tillbehör. Tillsammans med Bostiks golvlim bildar produkterna ”One Flooring Range” - ett smart golvsystem där produkterna samverkar och förbättrar upplevelsen för både hantverkare och slutanvändare.

1K fuktspärr avsedd för att spärra restfukt i betong- eller cementgolv

Vattenbaserad fuktspärr för betong- och cementgolv. HYTEC A370 RAPID fungerar både som primer och fuktspärr i en enda färdigblandad komponent. Produkten är lågemitterande (M1) och fri från lösningsmedel.

Läs mer om HYTEC A370 RAPIDEn del av One Flooring Range golvläggningssystem
I det uppdaterade One Flooring Range-systemet ingår primer, golvspackel, golvlim och tillbehör. Produkterna kompletterar varandra och erbjuder breda, skräddarsydda lösningar för en rad utmanande miljöer såsom skola, sjukvård, butik och arbetsplats. Tack vare produkternas kompabilitet blir det enkelt för hantverkaren att utföra en högkvalitativ golvläggning som slutanvändaren kommer att kunna uppskatta många år framöver.

Läs mer om One Flooring Range golvläggningssystemOm Bostik
Bostik är en global ledande specialist inom industriell tillverkning samt på bygg- och konsumentmarknaderna. I mer än ett århundrade har Bostik tillverkat innovativa lösningar som är smarta och anpassningsbara till det som formar människors vardag. Bostik ingår i kemikoncernen Arkema. För mer information om Bostik besök www.bostik.se

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår