SMART PRO – Monteringslim för proffsanvändare

Datum: 27 Jan 2021

Bostik lanserar nu SMART PRO, en serie lim och foglösningar där förstklassiga produkter möter dagens höga utmaningar och krav i alla projekttyper. Serien innehåller totalt 8 produktgrupper, bland annat Bostiks professionella monteringslim. Installera och limma tunga och lätta föremål i konstruktionen utan att behöva utsättas för lösningsmedel eller skadliga emissioner.

SMART PRO-serien består av kvalitetssäkrade lim och foglösningar, alltid med ett bestående resultat. Proffsanpassningen gör produkterna smidiga att använda, vilket sparar tid och minskar kostnader. Alla produkter i serien är utvecklade för att uppfylla branschens miljökrav. Det ger en bättre arbetsmiljö för hantverkare som undviker skadliga emissioner och lösningsmedel.

Bostik H785 HIGH TACK är ett professionellt hybridlim av hög kvalitet med extremt högt direkthugg och är praktiskt taget luktfritt. H785 High Tack har certifieringarna Emicode EC1 Plus & M1.

Bostik H910 SUPERGRIP FAST CURE är ett professionellt hybridlim av hög kvalitet som härdar snabbt med extremt hög hållfasthet. Uppnår 80% av sin slutstyrka redan efter 15 min. H910 Supergrip Fast Cure har certifieringen M1

Smart Pro - Broschyr

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår