SMART PRO – för professionella hantverkare

Datum: 18 Jan 2021

Under våren lanserar Bostik SMART PRO, en serie lim och foglösningar där förstklassiga produkter möter dagens höga utmaningar och krav i alla projekttyper. Serien innehåller totalt 8 produktgrupper med sammanlagt 15 produkter som alla är smarta, smidiga, snabba och miljövänliga.

SMART PRO-serien består av kvalitetssäkrade lim och foglösningar, alltid med ett bestående resultat. Monteringslimmen har ett imponerande direkthugg och en snabb härdning. Proffsanpassningen gör produkterna smidiga att använda, vilket sparar tid och minskar kostnader. Flera av produkterna finns i både patroner (290 ml) och korvar (600 ml) vilket gör att produkterna fungerar för både små och stora projekt.

Alla produkter i serien är utvecklade för att uppfylla branschens miljökrav. Det ger en bättre arbetsmiljö för hantverkare som undviker skadliga emissioner och lösningsmedel. De flesta produkter är märkta med EC1 och M1.

”Med SMART PRO-serien önskar vi göra proffsen ännu bättre! Smidiga lim och foglösningar med snabb verkningstid för ett tids- och kostnadseffektivt sätt att arbeta på. Produkterna är dessutom miljöcertifierade för ett hållbart byggande för framtiden.”
- Jasper Cole, produktchef, Bostik Northern Europe.

Smart Pro - Broschyr

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår