MILJÖVÄNLIGA PRODUKTER FRÅN BOSTIK SMART PRO

Datum: 31 Mar 2021

Under våren lanserar Bostik SMART PRO, en serie kvalitetssäkrade lim och foglösningar, alltid med ett bestående resultat. Serien innehåller 8 nya produktgrupper med sammanlagt 14 nya produkter. Bland annat en smart och certifierad produkt för all tätning och limning, samt en biologiskt nedbrytbar glättningsvätska.

Proffsanpassningen gör produkterna smidiga att använda, vilket sparar tid och minskar kostnader. Alla produkter i serien är utvecklade för att uppfylla branschens miljökrav. Det ger en bättre arbetsmiljö för hantverkare som undviker skadliga emissioner och lösningsmedel.

H750 Seal’N’Bond Premium är en universal byggfog och monteringslim med hög hållfasthet. Bostik H750 Seal’n’bond Premium är särskilt gjord för att skapa hållbara och elastiska fogar i miljöer som kök, badrum, duschar samt industriella miljöer med varierande underlag och stora krav på säkerhet. Tätningsmassan har ett mycket högt motstånd mot UVstrålning, väder och vatten och är praktiskt taget luktfri. Läs mer här!

T500 Finishing Soap är en miljövänlig glättningsvätska för utjämning av applicerade fogmassor innan torkning. Bostik T500 Finishing Soap utvecklades för att underlätta våtbearbetning av fogar av olika typer (silikon, PU, akryl, hybrid mm) och ger ett perfekt resultat. Läs mer här!

Läs Smart PRO broschyren här!Mer om produkten Fix & Fog

Fix & Fog

Kvalitativa lösningar för både stora och små plattor.

Fix & Fog

Fix & Fog

Produktsortiment

Läs mer

Broschyrer för nedladdning

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår