Lim och fog för professionella hantverkare

Datum: 19 Feb 2021

Upptäck Bostik SMART PRO hybridtätningsmassa

Under våren lanserar Bostik SMART PRO, en serie lim och foglösningar där förstklassiga produkter möter dagens höga utmaningar och krav i alla projekttyper. Serien innehåller 8 nya produktgrupper med sammanlagt 15 nya produkter, bland annat Bostiks unika hybridtätningsmassa. Skapa vattentät och flexibel fog i byggnader och infrastrukturprojekt. Arbeta med lätthet och effektivitet för att göra byggnaden tålig och energieffektiv.

SMART PRO-serien består av kvalitetssäkrade lim och foglösningar, alltid med ett bestående resultat. Proffsanpassningen gör produkterna smidiga att använda, vilket sparar tid och minskar kostnader. Alla produkter i serien är utvecklade för att uppfylla branschens miljökrav. Det ger en bättre arbetsmiljö för hantverkare som undviker skadliga emissioner och lösningsmedel.

Bostik H985 SEAL’N’FLEX WEATHER SHIELD är en unik, högflexibel tätningsmassa utan ftalater, tenn och lösningsmedel med lågt töjningsmotstånd. Bostik H985 SEAL’N’FLEX WEATHER SHIELD är särskilt framtagen som en universaltätningsmassa för bygg- och expansionsfogar i fasader/väggytor eller andra horisontella ytor och golvfogar/gångbanor där extremt låga emissioner krävs.

Den elastiska fogmassan är mycket lätt att applicera och är praktiskt taget luktfri. Kan användas både utomhus och i innemiljö. Produkten är lätt att bearbeta och lämpar sig speciellt i projekt där mycket fogarbete ska avverkas på kort tid. Produkten är anpassad till projekt med högt ställda krav på miljön både för brukare och hantverkaren.

Smart Pro - Broschyr

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår