Kvalitetssäkrade produkter för proffs!

Datum: 5 Maj 2021

Under våren lanserar Bostik SMART PRO, en serie kvalitetssäkrade lim och foglösningar, alltid med ett bestående resultat. Serien innehåller 8 nya produktgrupper med sammanlagt 14 nya produkter. Bland annat ett elastiskt och övermålningsbart hybridfönsterkitt och ett flexibelt polyuretanskum för ljud- och värmeisolering. Proffsanpassningen gör produkterna smidiga att använda, vilket sparar tid och minskar kostnader.

Fönsterkitt
Fönstertätningar utsätts för starkt UV-ljus och måste därför vara extra motståndskraftiga. Bostik erbjuder traditionella silikoner för fönstertätning och nu även H940 Glass’n’Seal Putty Hybrid, som ersätter traditionella fönsterkitt vid renovering och nybyggnad. Bostik H940 Glass’n’seal Hybrid Putty är ett alternativ till vanliga linoljebaserade fönsterkitt och är särskilt framtaget för att bilda en hållbar elastisk fog i enkelglasfönster och flerglasfönster i ramar av trä, metall och betong utan gummilister/tätningslister. Läs mer!

Fogskum
Att säkerställa lufttäthet, akustisk isolering och energieffektivitet gör konstruktionsskum avgörande för att säkra byggnader av hög kvalitet. Bostik P905 Foam’n’Fill Flex All Season är designad för de nordiska årstiderna och är mycket flexibel för att skydda fönster och dörrkarmar mot skador. Foam’n’fill Flex All Season har hög ljud- och värmeisoleringsförmåga och kan användas året runt (ned till -15°C). Läs mer!

Smart Pro - Broschyr

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår