Det självklara valet för spackling av golv!

Datum: 21 Apr 2021

Nu lanserar Bostik 1045 Fiber Quick Plus – en cementbaserad, fiberförstärkt självutjämnande, pumpbar och självuttorkande avjämningsmassa som klarar tillskjutande fukt. För att minska tunga lyft har vi valt en mindre förpackning på endast 20 kg.

1045 Fiber Quick Plus är ett fiberförstärkt, självutjämnande flytspackel för både fallbyggnad och planspackling på hårda underlag. Det är pumpbart och kan läggas för hand i tunna skikt från 4 mm, till tjockare skikt på 50 mm. Den färdiga ytan ger ett jämnt och hårt underlag utan behov av vidare efterbehandling. 1045 Fiber Quick Plus fungerar också utmärkt för el- och vattenburen golvvärme.

1045 Fiber Quick Plus är miljöanpassad med M1-märkning vilket innebär lägre emissioner och bättre arbetsmiljö. Den miljövänliga pappersförpackningen på endast 20 kg är vald med ergonomisk omtanke för att minska arbetsbelastningen vid frakt och förflyttning.

Jenny Lundegård, produktchef, Bostik Nordic säger:
Med 1045 Fiber Quick Plus fyller vi en lucka i vår produktportfölj för professionella hantverkare genom att erbjuda ett flytspackel med liknande goda appliceringsegenskaper som 1040 Fiber Quick men med en uppgradering som gör produkten godkänd för tillskjutande fukt. Vi välkomnar också möjligheten att nu kunna lansera den nya produkten i 20 kg säck.
Om Bostik
Bostik är en global ledande specialist inom industriell tillverkning samt på bygg- och konsumentmarknaderna. I mer än ett århundrade har Bostik tillverkat innovativa lösningar som är smarta och anpassningsbara till det som formar människors vardag. Bostik ingår i kemikoncernen Arkema.

Läs mer på vår hemsida!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår