Antwerpen Nieuw Zuid

Nära centrala Antwerpen ligger det nya bostadsområdet Antwerpen Nieuw Zuid. Området är under uppbyggnad och är en viktig del av den expansion och stadsutveckling som sker i Antwerpen. Området är huvudsakligen avsett för bostäder, och de arkitektoniska och kvalitativa målen för stadsdelen är mycket ambitiösa.
Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Inblandade företag

Svenska Lumon AB

Vi på Lumon har varit delaktiga i att skapa denna unika glasfasad med våra balkonginglasningar och räcken i glas. Den 24 våningar höga fastigheten har 137 balkonger där vi sammanlagt har levererat 871 m inglasning samt 1 938 m räcken.

Lumons ramfria balkonginglasningar och stolplösa räcken kompletterar även de mest unika fasaderna utan att förändra dess uttryck.

”Skisser, ritningar och bilder av fastigheten fick oss att omedelbart tänka på Lumons stolplösa balkongräcken och Lumons ramfria balkonginglasningar som den perfekta lösningeng för detta projekt. Vi förstod att betongramen runt byggnadens kärna skulle framhäva de bästa egenskaperna hos dessa Lumonprodukter, eftersom de skulle utmärka sig med sitt stilrena och nätta utseende", säger Lattunen och fortsätter: ”Att färdigställa detta projekt har varit en utmaning och har tagit ganska lång tid. Men att få se detta fantastiska och unika projekt komma till liv har gjort det värt all mödan".


Produktkopplingar

Inglasning

På Lumon erbjuder vi flexibla inglasningar för både stora och små byggprojekt, bostadsrättsföreningar samt pri ...


Relaterade projekt

280 studentlägenheter

280 studentlägenheter

Nybyggnad | Stockholm | 50-100 mkr

Nybyggnad av flerbostadshus i Stockholm med 280 lägenheter. Själva byggnation...

79&Park

79&Park

Nybyggnad | Stockholm | 400-500 Mkr

Nybyggnad av flerbostadshus som består av en byggnad i Stockholm med 168 läge...

Akelius

Akelius

Utv. renovering | Rönninge | 50-70 mkr

Utv. renovering av flerbostadshus som uppgår till 3 byggnader i Salem med 720...

Äldreboende

Äldreboende

Nybyggnad | Kungälv | ca 155 mkr

Nybyggnad av flerbostadshus som uppgår till 2 byggnader i Kungälv med 110 läg...