BRF Kremlan

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Inblandade företag

BBGRUPPEN

Kombinerad nyckel och tagg

På en av Sundsvall höjder ligger HSB-föreningen Kremlan. Den består av 129 lägenheter i flerbostadshus samt 59 lägenheter i radhus och byggdes för snart tjugo år sedan.

Till Kremlan har Byggbeslag fått förtroendet att leverera ett ASSA 4800 ReKey låssystem med ASSA Combi Prox-nycklar för användning mot det nya passersystemet ARX.

Lösningen Combi Prox gör att de boende bara behöver ha en nyckel, tack vare att den står för flera funktioner. Den är både en nyckel i ett mekaniskt låssystem och en identifikation i ett passersystem. Det gör att den kombinerar säkerheten i ett mekaniskt skydd med passersystemens flexibilitet och bekvämlighet.

Med systemets följer bokningsfunktioner av allmänna utrymmen, vilket är mycket uppskattat av föreningens medlemmar. Det som tidigare varit en stor arbetsuppgift att organisera, sköts nu automatiskt via egen dator eller tablå i föreningshusets entré.

Byggbeslag administrerar passersystem och nyckelhantering för föreningens räkning och styr t ex tillträde till bokade lokaler genom nyckelns chip. Med ReKey-funktionen kan man dessutom spärra borttappade mekaniska nycklar i viss omfattning, utan att behöva byta cylinder.

De boende i Brf Kremlan har fått ett funktionellt och modernt lås- och passersystem, som visar sig fungera mycket väl i den dagliga användningen.


Produktkopplingar

Lås & Säkerhet

Lås & säkerhet från BBGRUPPEN.


Relaterade projekt

280 studentlägenheter

280 studentlägenheter

Nybyggnad | Stockholm | 50-100 mkr

Nybyggnad av flerbostadshus i Stockholm med 280 lägenheter. Själva byggnation...

79&Park

79&Park

Nybyggnad | Stockholm | 400-500 Mkr

Nybyggnad av flerbostadshus som består av en byggnad i Stockholm med 168 läge...

Akelius

Akelius

Utv. renovering | Rönninge | 50-70 mkr

Utv. renovering av flerbostadshus som uppgår till 3 byggnader i Salem med 720...

Äldreboende

Äldreboende

Nybyggnad | Kungälv | ca 155 mkr

Nybyggnad av flerbostadshus som uppgår till 2 byggnader i Kungälv med 110 läg...