GRIFFWERK LLC

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Inblandade företag

JUNG

Griffwerk GmbH står för högkvalitativa, designorienterade beslaglösningar, dörrhandtag och skjutdörrsystem för både objekt- och bostadsområden. Tack vare den stora affärsframgången tog man 2013 även hänsyn till den starka expansionen på det fysiska planet: I den nybyggda företagsbyggnaden i Blaustein nära Ulm utvecklas Griffwerks sortiment ständigt på 3 500 kvm logistikyta och i det angränsande kontorsbyggnaden på 1 000 kvm.

Arkitekturen av den nya byggnaden skapade också utrymme för produktivt arbete och nya idéer. Exponerad betongoptik, högkvalitativa ekgolv och generösa glasytor är bara några av de eleganta inslagen i den nya byggnaden med en enkel och samtidigt öppen design.

Under genomförandet av elinstallationen byggde Griffwerk på intelligenta lösningar från JUNG. Förutom strömbrytare, uttag och nätverksanslutningar används också KNX-rumskontroller med en briljant OLED-display här. Belysning, persienner och temperatur styrs bekvämt med en knapptryckning i hela byggnaden. Designen av de olika kontrollerna övertygar med tidlös purism: Den klassiska strömbrytaren LS 990 i alpinvitt passar sömlöst in i den återhållsamma, ljusa inredningsdesignen i den nya byggnaden.


Produktkopplingar

KNX

Griffwerk GmbH står för högkvalitativa, designorienterade beslaglösningar, dörrhandtag och skjutdörrsystem ...


Relaterade projekt

AC Hydraulic A/S

AC Hydraulic A/S

Viborg

Modern kontorsbyggnad med särskilt stora solskydd


Advokatbyrån Vinge

Advokatbyrån Vinge

Tillbyggnad | Göteborg | > 100 Mkr

Tillbyggnad av kontorshus som består av en byggnad i Göteborg på 10 våningar....

ÅF Huset

ÅF Huset

Nybyggnad | Göteborg | ca 330 mkr

Arkitektbyrån Design har ritat ÅF-huset i Göteborg som bildar port till stade...

ALD Bil

ALD Bil

Nybyggnad | Täby | ca 80 mkr

Nybyggnad av kontorshus som består av en byggnad i Täby. Själva byggnationen ...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår