Inblandade företag

HEROAL

Modern kontorsbyggnad med särskilt stora solskydd

År 2018 slutfördes kontorsbyggnaden AC Hydraulic A/S i Viborg, som är den näst största kommunen i Danmark. Ett viktigt krav på kontorsbyggnaden har varit att skapa ett trevligt och hälsosamt inomhusklimat. Med rätt solskyddssystem kan stora glasytor skuggas optimalt - för effektivt värmeskydd på sommaren och värmeisolering på vintern, samt skydd mot oönskad insyn i kontorsrummen. För att uppfylla dessa krav valde man solskyddssystemet heroal VS Z i textil. Förutom effektivt värme-, insyns- och bländskydd, kan heroal VS Z användas för att skapa stora och vindoberoende skuggningssystem. Utrustningen av byggnaden med solskyddssystemet heroal VS Z implementerades av AC Hydraulic Estate tillsammans med den danska heroal-kunden ALUX A/S. Tillverkaren heroal har många års erfarenhet med tillförlitliga partnerskap i Skandinavien.

Även speciallösningar som extra stora element kan implementeras säkert och snabbt. heroal solskyddssystem har installerats i mångsidiga och avancerade objekt i Danmark, Norge och Sverige. Detta möjliggjorde att heroal-kunden ALUX A/S kunde integrera särskilt stora solskyddselement vid konstruktionen av kontorsbyggnaden från AC Hydraulic A/S. Sammanlagt har tretton element av heroal VS Z installerats, alla med extra stora textilier för att optimera solskyddet för kontorsrummen och alltid säkerställa ett behagligt inomhusklimat. Istället för den standardiserade maximala höjden på 5.000 millimeter realiserades solskyddselementen för detta byggprojekt med höjder på 5.750 millimeter.

Ytterligare information finns på: www.heroal.com


Produktkopplingar

heroal VS Z

När solen skiner stiger efterfrågan på ett intelligent solskydd. Detta ska medge effektivt utnyttjande av dags ...


Relaterade projekt

Advokatbyrån Vinge

Advokatbyrån Vinge

Tillbyggnad | Göteborg | > 100 Mkr

Tillbyggnad av kontorshus som består av en byggnad i Göteborg på 10 våningar....

Aecom

Aecom

Pretoria


ÅF Huset

ÅF Huset

Nybyggnad | Göteborg | ca 330 mkr

Arkitektbyrån Design har ritat ÅF-huset i Göteborg som bildar port till stade...

ALD Bil

ALD Bil

Nybyggnad | Täby | ca 80 mkr

Nybyggnad av kontorshus som består av en byggnad i Täby. Själva byggnationen ...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår