Inspiration för det offentliga rummet

Datum: 17 Maj 2023

Våra offentliga rum ser olika ut beroende på syftet med platsen, och alla människor har olika synpunkter och behov när det kommer till offentliga miljöer. Det som alla platser har gemensamt är att det alltid ska kännas funktionellt, tryggt och vara en plats där man kan samlas och umgås, om än för en kort stund.

Grönt och tryggt
Grönt – för ett hållbart samhällsbyggande men också grönt för sköna, naturliga miljöer. Att använda planteringskärl i betong som avgränsare ger en stabil trygghetskänsla samtidigt som det bidrar till en härlig grönska och trivsam miljö för alla.

Hållbara material, snygga ytor och enkelt underhåll
För landskapsarkitekter och stadsplanerare är det många faktorer som spelar in, materialen behöver tåla decennier av tufft slitage, vara enkla att underhålla samt inbjudande. S:t Eriks hjälper till med materialval och planering för den lösning som passar ändamålet bäst.

Vi hjälper dig hitta rätt
S:t Eriks hjälper dig gärna med produktval men också unika kundanpassningar. Du kan få hjälp med ritningar, materialspecifikationer och förskrivningsunderlag som lever upp till alla krav på hållbarhet, estetik och funktion.

Mer om produkten Plantering och parkmöbler

Plantering och parkmöbler

En parkbänk eller en planteringsurna i betong har självklart sin givna praktiska funktion, men kan också genom sin placering och design förstärka platsens känsla och karaktär. De starka linjerna i betongens formspråk ger objekten en tidlös skönhet. De tillför en stabilitet som är tilltalande och trots den hårda ytan skapas ändå ett mjukt, inbjudande intryck. Parkbänkar och andra möbler av betong är inte bara praktiska föremål som står emot väder och vind utan också riktiga smycken i parker och trädgårdar.

Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig gärna med dina frågor.

Läs mer

Parkmöbler

Parkmöbler

Produktöversikt

Läs mer

Plantering och utsmyckning
Planteringskärl

Planteringskärl

Produktöversikt

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår