Cosentino presenterar Dekton® Slim XGloss

Datum: 3 Feb 2020Åtagandet för forskning och utveckling kring sina varumärken och produkter är en viktig prioritering för Cosentinokoncernen, det spanska företaget som är världsledande inom produktion och distribution av innovativa ytor för arkitektur- och designervärlden.

Som ett resultat av detta outtröttliga arbete presenteras den ultrakompakta ytan Dekton® i den revolutionerande 4 mm tjockleken Slim för första gången i fyra spektakulära färger med polerad yta. Natura18 (XGloss Natural-serien), Halo (XGloss Solid-serien), Arga och Bergen (XGloss Stonika-serien) erbjuder kreativitet och unik glans. Den sublima FoU-arbetet från Cosentino har gjort det möjligt att skapa en tekniskt avancerad och unik yta som nu finns på marknaden. Det finns inget annat alternativ som är lika tunt i kombination med dess spektakulära spegellika glans.Lanseringen är del av tillägget av 10 referensfärger på Slims färgpalett. Cosentino introducerar internationellt de mest sofistikerade och strukturrika Dekton®-färgerna för att smycka hemmets viktigaste utrymmen. Förutom de polerade ytorna finns det matta ytor i sex färger: Aura15, Edora och Bromo från Natural Collection samt Trilium, Laos och Lunar från Industrial-serien. Med denna utveckling har Dekton® Slim en färgpalett med 19 referensfärger.

Slim är tjockleken som revolutionerar arkitektur- och designvärlden genom att erbjuda en yta som bevarar de utomordentligt goda tekniska och mekaniska egenskaper som karaktäriserar Dekton® i en mycket tunnare (4 mm) och lättare (10 kg/m2) yta. Den är också lätt att hantera och montera/installera.Vi kombinerar dess hårdhet, höga beständighet mot repor och fläckar, låga vattenabsorption med att den tillverkas i stora format med en utökad, utsökt färgpalett. På så vis etablerar sig Dekton® Slim som det perfekta alternativet för de applikationer som kräver lätta material som samtidigt har hög prestanda. Perfekt för beklädnad av möbler, skåpluckor, dörrar eller stora paneler, oavsett om det handlar om nybyggnation eller renoveringsprojekt.

Dekton® Slim-färger
Halo (XGloss Solid collection), Natura18 (XGloss Natural Collection), Bergen och Arga (XGloss Stonika Collection), Sirius, Zenith (Solid Collection), Nayla, Aura15, Opera, Edora, Sasea, Kovik, Sirocco, Bromo, Kelya (Natural Collection), Lunar, Kreta, Trilium och Laos (IndustrialDekton® Slims stora framgång
Dekton® Slim har visats upp på viktiga arkitektur och designer-utställningar såsom den internationella möbelmässan i Milano (Italien) och Espacio Cocina SICI (Spain). Gensvaret från både professionella och slutkunder har varit väldigt positivt. Kända arkitekter och designers har påpekat att Dekton® Slim är precis vad branschen behövde.Under sitt korta liv har Dekton® Slim lyckats vinna första pris i ”Product Innovation Gold Award”-kategorin på Designer Kitchen & Bathroom Awards 2019 i Storbritannien och är en av finalisterna i EK&B Business Award 2019 i kategorin ”Bästa yta”, även det en tävling i Storbritannien.

Mer om produkten Badrum

Badrum

Design och stil till badrummet

Integriteten är ett viktigt element i ditt hem, och ditt badrum är självklart inte något undantag. Du kommer att vilja skapa ett intimt utrymme där din familj kan känna sig bekväma, oavsett om du har ett litet eller stort rum att jobba med.

Cosentino erbjuder ett stort urval av stilar, så att du kan välja de färger och strukturer som du älskar, samtidigt som du njuter av sinnesro av att veta att materialen uppfyller alla dina krav på kvalitet, hållbarhet och hygien: minimalt antal fogar, bakteriellt skydd och låg porositet. Vad föredrar du, en klassisk eller modern stil?

Badrumsbänkar

Badrumsbänkar

Produktöversikt

Läs mer

Cosentinos handfat

Cosentinos handfat

Produktöversikt

Läs mer

Duschkar

Duschkar

Produktöversikt

Läs mer

Badrumsgolv

Badrumsgolv

Produktöversikt

Läs mer

Badrumsbeklädnad

Badrumsbeklädnad

Produktöversikt

Läs mer

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Produktöversikt

Läs mer

Cosentino produktguide
Dekton ultrakompakta ytor
Dekton kök & badrum
Dekton Slim - Badrum
Silestone kök & badrum

Referensprojekt från Cosentino Scandinavia AB

Grävlingen

Grävlingen

Stockholm

Skallan House

Skallan House

Göteborg

Vega tågstation

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår