Upptäck C·Bath - Vår nya badrumskollektion

Datum: 5 Feb 2024

I en ny badrumskollektion, C·Bath, smälter internationella badrumstrender samman med hållbara, tidlösa material i en rad flexibla produkter som är färdiga att använda och som kan matchas och blandas på oändliga sätt – vilket gör det enklare att skapa helhetslösningar med bara några få steg.

C·Bath bärs upp av de innovativa, hållbara stenytorna, Dekton, Silestone och Sensa, som väggbeklädnader, golv, bänkskivor, duschgolv, handfat och som badrumsmöbler. De skapar ett enkelt, skandinaviskt uttryck som tilltalar både professionell och privat badrumsinredning. Visionen med det nya konceptet är att lyfta badrummet till en stilren och funktionell oas med enkla steg, omdefiniera rummet både funktionellt och designmässigt – och på så sätt matcha trender och tendenser med praktiska lösningar som matchar kraven på enkel rengöring, minimalt underhåll och hållbarhet.

Se C-Bath

Fokus ligger på design både vad gäller material, prestanda och estetik – och i princip bygger omtolkningen av badrummet på att maximera utnyttjandet och tillämpningarna av de innovativa, framtidsorienterade stenytorna Silestone, Dekton och Sensa. Samtidigt gör C·Bath alternativen tydliga och strömlinjeformade, vilket när det gäller större projekt gör stor skillnad i planerings- och designfasen.

Läs mer om Silestone, hållbarhet och HybriQ+-teknik

Läs mer om den CO2-neutrala stenytan, Dekton

Vad betyder C·Bath för ditt projekt?
C·Bath gör det lättare att skapa helhetslösningar där personlig stil och internationell design smälter samman och under det nya varumärket kombineras en rad färdiga element, såsom Evita, Marie och Elegance handfat och duschkar och nischer som Wakka från Silestone och Katräl från Dekton, ett vackert uttryck med Silestones® egenskaper och Dektons® höga prestanda, funktionalitet och mångsidighet.

Samtidigt lanseras ett nytt skivformat, Dekton Optimma, som riktar sig till väggbeklädnader i de innovativa 4 mm Dekton Slim-plattorna®, vilka kan förändra uttrycket på befintliga skåp och lådor.

Allt är samlat på ett ställe – och som alltid kommer det med icke-bindande råd från företagets specialister, som i detalj känner till kollektionens flexibilitet och möjligheter.

Läs mer

Bathelier, internationell inspiration för dina projekt
För att öka upplevelsen av de oändliga möjligheterna att bryta med traditionen och föreställa sig en badrumsinredning där konst, funktionalitet och design går hand i hand, lyfter Cosentino lanseringen av C·Bath-konceptet med inspiration från The Bathelier – ett exklusivt, innovativt universum fyllt av visionär design och ikoniska element skapade i samarbete med kända designers och designföretag från hela världen.

Bakom The Bathelier står bland annat: Remy Meijers, Claudia Afshar, Daniel Germani, Colin Seah och MUT Design, som tillsammans har skapat en portfölj av lösningar med unika former, suggestiva materialval och geometrier som smälter samman för att skapa ett enhetligt, skulpturalt och spännande helhetsintryck.

Titta på The Bathelier

För en detaljerad introduktion till C·Baths möjligheter, kontakta Cosentino Scandinavia på customerservice.se@cosentino.com.

Referensprojekt från Cosentino Scandinavia AB

Fotograf Alice Johanssons Vedumkök
Grävlingen

Grävlingen

Stockholm

Skallan House

Skallan House

Göteborg

Vega tågstation

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår