Restaurang Alöe


Produktkopplingar: Kök

Kök

Integrerade lösningar för ditt kök

Köket är ditt hems centrala hubb och det är där vi tillbringar en allt större del av våra liv. Dekoration, design och komfort har blivit viktiga element i det här utrymmet och det bör inte förbises när det kommer till designen.

Det finns oändliga alternativ när det gäller material och idéer som du kan ha i åtanke under renoveringsprocessen, men på Cosentino har vi gjort det till vårt uppdrag att göra valet enklare för dig. Det är därför vi tillhandahåller integrerade lösningar. Med vår hjälp kommer ditt kök att uppfylla de striktaste kraven för underhåll och hållbarhet, förutom att det är snyggt.

Svenska 2-stjärniga Michelinrestaurangen Alöe väljer Dekton. Restaurang Alöe finner man inte gourmanden mitt i centrala Stockholm utan mer oväntat inne i ett villaområde i Långbro. Här finner du denna tvåstjärniga finkrog som drivs. Av Niclas Jönsson och Daniel Höglander. Niclas och Daniel valde att själva utforma sittkoncept och förverkliga detta utan anlitad proffshjälp. Designen inspireras självklart av deras DNA – inkluderande, samtida, romantisk gastronomi. ”Vi vill begränsa oss i vår nyfikenhet för andra kulturer ,kök och etniciteter Vi vill återspegla dagens samhälle.”

Dekton Kernaium 20 mm har använts till både restaurangbord, showcooking och ii industriköket.

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Fler produkter från Cosentino Scandinavia AB

Kök

Kök

Integrerade lösningar för ditt kök Köket är ditt hems centrala hubb oc...

Badrum

Badrum

Design och stil till badrummet Integriteten är ett viktigt element i d...

Fasader

Fasader

Paradigmskiftet lett av modern arkitektur har resulterat i att fasadtillämpni...

Golv

Golv

Alla rum har olika krav när det gäller golv och kakel, beroende på hur stora ...

Referensprojekt från Cosentino Scandinavia AB

Fotograf Alice Johanssons Vedumkök
Grävlingen

Grävlingen

Stockholm

Skallan House

Skallan House

Göteborg

Vega tågstation

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår