First Hotel Reisen


Produktkopplingar: Badrum

Badrum

Design och stil till badrummet

Integriteten är ett viktigt element i ditt hem, och ditt badrum är självklart inte något undantag. Du kommer att vilja skapa ett intimt utrymme där din familj kan känna sig bekväma, oavsett om du har ett litet eller stort rum att jobba med.

Cosentino erbjuder ett stort urval av stilar, så att du kan välja de färger och strukturer som du älskar, samtidigt som du njuter av sinnesro av att veta att materialen uppfyller alla dina krav på kvalitet, hållbarhet och hygien: minimalt antal fogar, bakteriellt skydd och låg porositet. Vad föredrar du, en klassisk eller modern stil?

First Hotel Reisen är ett förstklassigt hotell i centrala Stockholm. Hotellet har en stolt historia, utsikt över vattnet och Gamla stan, och ligger bara ett stenkast från Kungliga slottet. Dess ursprung från 1600-talet är fortfarande synligt, även om First Hotel Reisen har renoverats och moderniserats noggrant. 140 rum och sviter finns antingen med utsikt över vattnet och Skeppsholmen eller den pittoreska gamla stan. Färjor till Djurgården, Kungsträdgården och butikerna och nöjen runt Stureplan och Biblioteksgatan ligger alla inom 10 minuters promenad.

Detta är ett toalettprojekt i badrummet i ett stort antal hotellrum. Silestone® användes för 200 rum och den valda färgen var Yukon från River Series i 20 och 12 mm. Färgen är som hotellets klassiska och tidlösa, Yukon är en matt vit med fina gråtoner som ger badrummet en friskhet. Arkitekterna för projektet är Eye Interior, som har nästan 20 års erfarenhet av nyckelfärdiga projekt i hela Europa med kunder som First Hotels bland många andra. Lösningen för renovering och installation av alla nya badrumsinredningar för detta hotell gjordes av Multi Montage AB.

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Fler produkter från Cosentino Scandinavia AB

Kök

Kök

Integrerade lösningar för ditt kök Köket är ditt hems centrala hubb oc...

Badrum

Badrum

Design och stil till badrummet Integriteten är ett viktigt element i d...

Fasader

Fasader

Paradigmskiftet lett av modern arkitektur har resulterat i att fasadtillämpni...

Golv

Golv

Alla rum har olika krav när det gäller golv och kakel, beroende på hur stora ...

Referensprojekt från Cosentino Scandinavia AB

Fotograf Alice Johanssons Vedumkök
Grävlingen

Grävlingen

Stockholm

Skallan House

Skallan House

Göteborg

Vega tågstation

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår