Cosentino lanserar 5 nya färger i Silestone® kollektion

Datum: 15 Okt 2020

Silestone® Loft är en ny kollektion bestående av 5 färger inspirerade av den industriella designstilen:
Vi välkomnar Camden, Poblenou, Seaport, Nolita och Corktown. Namnen på varje färg representerar en ikonisk stadsdel i olika världsstäder med en distinkt historia och industriell stil. Silestone® Loft introducerar för första gången den innovativa och exklusiva HybriQ+ tekniken. Detta är en ny produktionsprocess som kännetecknas av företagets engagemang för miljö, cirkulär ekonomi och hållbar styrning.

En av de betydande nya funktionerna i Silestone® Loft är användningen av den innovativa och exklusiva HybriQ+ tekniken för första gången. HybriQ+ är ett kvalitativt stort språng i utvecklingen av varumärket Silestone®. Det är en ny produktionsprocess som kännetecknas av företagets engagemang för miljö, cirkulär ekonomi och hållbar styrning. Tack vare denna innovativa process används återanvända råvaror, såsom återvunnet glas, vid tillverkningen av Silestone® Loft. Utöver detta utförs Cosentinos produktionsprocess genom att använda 98% återvunnet vatten och 100% förnybar energi.

Referensprojekt från Cosentino Scandinavia AB

Grävlingen

Grävlingen

Stockholm

Skallan House

Skallan House

Göteborg

Vega tågstation

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår