The Winery Hotel

Utv. renovering av hotell i Solna. Själva byggnationen startade juli 2022 med en beräknad byggtid på 3 månader till en uppskattad kostnad av 1-10 mkr.

Byggherre var The Winery Hotel . Projektet utfördes i form av samverkansentreprenad som hanterades av Arcona som totalentreprenör.,..


Arcona och Veidekke Bygg Stockholm har gemensamt byggt detta unika hotell tillsammans med Fabege. The Winery Hotel är ett visionärt koncept och Sveriges första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Hotellet är utvecklat med fokus på det ökade intresset för vin och vintillverkning.

The Winery Hotel inrymmer 184 rum och inspirationen till designen har bland annat hämtats från Wythe Hotel Brooklyn i New York City. Från hotellets lobby kan man se ekfaten där vinet lagras. I direkt anslutning finns ett vinotek där tusentals flaskor är grupperade efter ursprung. Med egen vintillverkning på hotellet skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Inblandade företag

Byggentreprenör
Arcona AB
Byggherre
The Winery Hotel AB
Totalentreprenör
Arcona AB

Referensprojekt från Arcona

Kv Trollhättan 30

Kv Trollhättan 30

Stockholm

Vi har anpassat befintliga tomställda lokaler för Stockholms Handelskammare s...

Trångsundsskolan

Trångsundsskolan

Ombyggnad | Huddinge | 120 Mkr

Ombyggnad av låg- & mellanstadieskola som uppgår till 2 byggnader i Huddinge....

Tapetfabriken

Tapetfabriken

Sickla

Nytt hotell och kontor har byggts.

St Eriks ögonsjukhus

St Eriks ögonsjukhus

Norrbacka

Individanpassat ögonsjukhus för 12.000 operationer om året.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår