Har du levererat produkter/material till detta projekt?

Marknadsför dina produkter direkt på de projekt där ni varit inblandade

Berätta vad just ert företag har bidragit med och fördelarna det har inneburit för projektet. Visa detaljerna som produkten eller materialet har bidragit med för att göra det här projektet speciellt.

Vi hjälper beslutsfattare och inköpare att hitta nya produkter och lösningar i samband med att dom blir inblandade i nya byggprojekt.

Var anträffbar när produkter och material föreskrivs och köps in. Vi tipsar alla aktörer i nya/uppdaterade byggprojekt om att de kan finna referensprojekt och dokumentation om produkter och material hos oss på byggfaktadocu.se.

Ja, jag vill bli kontaktad


Hitta nya planerade byggprojekt och dess kontaktpersoner!

Bevakning av byggprojekt, upphandlingar och företag kopplade till projekten. Som kund hos Byggfakta missar du inga viktiga byggprojekt eller upphandlingar, du har också full koll på företagen och beslutsfattarna i projekten.

Med denna tjänst får du fullständig koll på den professionella byggmarknaden. Alla planererade och pågående byggprojekt, privata såväl som offentliga upphandlingar. Vi har historisk data från början av 1990-talet som tillåter oss att framställa unik statistik över byggbranschen och vår databas täcker hela Norden.

Ja, jag är intresserad av Byggfakta SMART


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår