Väggelement med integrerad nisch från wedi vinner framgång

Datum: 16 Jun 2022

Spara de dyra konstruktionerna och krångliga tätningarna med Sanwell väggelement
Sanwell väggelement från wedi består av vattenavvisande extruderat polystyrenskum med en armerad cementbaserad yta, och är därför speciellt anpassad som skiljevägg i duschutrymmen. Väggelementet är enkel att montera. Det monteras på ett ögonblick och omedelbart efter, är det klart för att kaklas. Du slipper därmed att bygga dyra konstruktioner, krångliga tätningar och lång väntetid innan du kan sätta upp kakel.Wedi Sanwell väggelement ger en lång rad fördelar
I tillägg till möjligheten att anpassa Sanwell väggelementet i en storlek som passar dina individuella behov, säkrar det dig en rad fördelar – inkluderat:
  • Enklare och snabbare installation
  • Innbyggd nisch för schampo, tvål, etc.
  • Klar för att kaklas
  • Garanterat vattentät
  • Minimera risken för installationsfel
Intelligenta kvalitetslösningar kännetecknar wedis våtrumssystem
Intelligenta lösningar och produkter som ger hantverkare en rad fördelar kännetecknar wedis våtrumssystem, som genomgående riktar sig mot kvalitetsmedvetna aktörer i branschen. De goda lösningarna av hög kvalitet och snygg design, som samtidig reducerar monteringstiden, ger samlat en förbättrad ekonomi i ditt projekt.

wedi - modern modulkonstruktion som gör ditt arbete enklare och snabbare
wedis modulsystem innehåller ett brett spektra av funktionella element som du kan använda för att anpassa badrummet till kundens individuella önskningar och behov. Exempelvis är en praktisk nisch eller hylla för schampo eller liknande, en bänk, en stabil skiljevägg med innebyggd hylla eller kanske ett individuellt utformat handfat. På grund av den modulära uppbyggnaden utmärker wedis systemlösningar sig bl.a. med fördeler som extremt enkelt förarbete, blixtsnabb montering och väsentligt kortare väntetid innan kakelsättning.

Mer om produkten Skiljevägg med duschnisch

Skiljevägg med duschnisch

Fast och stabilt väggelement med integrerad nisch gjord för användning som färdig duschvägg. Enkel installation som kan kaklas med en gång. Storleken på väggelementet och nischen kan anpassas individuellt. Väggelementet kan levereras i 2 bredder -900mm och 1200 mm - har en integrerad nisch som är färdigmonterad i fabriken. Väggelementet är utmärkt som fristående duschvägg. Nischen är praktisk i alla badrum för placering av duschartiklar eller dekorativa föremål.

Sanwell väggelement
wedi broschyr
Broschyr - Inspiration för badrum
Broschyr - Tips & tricks Duschvägg
Broschyr - wedi bänkar och nischer
Nedladdning av broschyrer med mera
Datablad Sanwell väggelement
Produktblad Sanwell väggelement

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår