Samarbetet mellan Wedi och Spark Vision utvecklas

Datum: 3 Dec 2021

Tidigare i år meddelade Wedi och Spark Vision nyheten att de båda parterna ingått ett 3-årigt samarbetsavtal, med syfte att kontinuerligt implementera hela wedis produktsortiment i Spark Visions ritprogram; Spark BlueprintTM.Status för det 3-åriga samarbetet är att wedis bänkar och nischer i dag har implementerats. Det samma gäller wedis Fundo golvsystem och wedis kaklingsbara badkar.

- Samarbetet med Spark Vision ger helt nya visualiserings möjligheter. Med deras imponerande ritprogram, som på några få minuter mycket bra kan visualisera kundernas önskningar till badrums-design. Det kommer att bli ett verktyg som kommer att göra en enorm skillnad. Det är en extra service som inte bara är ett bra verktyg, utan som också kommer att ge en större kundnöjdhet. Säger Janne Carlsson, Säljare Sverige
Ritprogrammet Spark Blueprint är ett professionellt säljverktyg för återförsäljare av kakel och klinker - och samtidigt även för den moderna entreprenören. Med Spark Blueprint ritas ett komplett badrum inkl. möbler, hygienartiklar, kakel och designytskick på mindre än 10 minuter.

När badrummet är skapat i Spark Blueprint, skapas en detaljerad specifikation, som visar hur badrummet ska konstrueras och kakel och möbler ska placeras. Blueprint beräknar även materialåtgång och ett totalpris.Wedi GmbH Sverige

Tel. +46 723 965 637
info@wedi.se
www.wedi.se

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår