Wedi sanwell förenar funktionalitet med god stämning

Datum: 15 Mar 2023

Mjukt ljus i en hylla, skapar en vacker nisch med plats för lite av varje - det skapar må-bra-stämning och därmed njutning i badet.

Funktionalitet och hög kvalitet betyder allt i våtrummet. Här, mer än någon annanstans i hemmet, är det viktigt att alla vatten- och elinstallationer görs korrekt. Men dessutom måste badet också vara ett mysigt utrymme du vill bo i.

Ljus ger mysighet
Ljuskällor spelar en väldigt stor roll när ett rum ska vara mysigt och välfungerande. En tumregel säger att det måste finnas minst tre olika ljuskällor i ett rum för att skapa en god stämning.

I våtrummet kommer taklampan och ljuset från spegeln nästan att vara en självklarhet, men nu har wedi GmbH utvecklat lösningen för hur man får säkrare vattentäta ljuskällor. Med en prefabricerad ljusgivande nisch som samtidigt löser problemet med att ha en plats där man kan lagra schampo, tvål etc. Med nischhyllan wedi Sanwell Top LED-nisch kan du få en elegant upplyst avställningsyta.

Och wedi Sanwell Top LED-nisch är den helt integrerbara nischen förinstallerad med vattentätt LED-ljus och färdig att använda ytskikt. Ett varmvitt ljus mjukar upp rummet, och det är tillräckligt ljust för att skapa en överblick samtidigt. Det är fantastiskt att skapa hyllutrymme, till exempel inne i badet eller på en vägg i våtrummet, vilket kan kräva lite extra för att det finns rör eller något annat som är svårt att passa in.

Finns i fem designytor och färger
Den färdiga nischen med ljus finns i storlek 20 x 40 cm och i storlek 30 x 60 cm. De fem färgerna som wedi Sanwell Top LED-nischen finns i matchar wedi Top Walls hållbara designytor. Skapa harmoni eller kontrast, mellan dem:

  • Stengrå, Naturstenslook skapad av vinyl och kompositmaterial
  • SSahara beige, Natursten-look skapad av vinyl och kompositmaterial
  • SBetonggrå, Naturstenslook skapad av vinyl och kompositmaterial
  • SKolsvart, naturstensutseende skapat av vinyl och kompositmaterial
  • Pure White, ett enhetligt mineralmaterial

Produkten är skapad i ett 100% vattentätt lättviktsmaterial och passar de flesta badrumsdesigner och uttryck.

Se alla tekniska specifikationer:

Mer om produkten Duschnisch

Duschnisch

Vattentät och förhandsproducerad nisch klar för kakelsättning. För privat och professionellt bruk inomhus. Tål direkt belastning av vatten. Nischerna är vattentäta, mycket stabila och väger lite. Underlaget som de skall monteras på skall ha tillräcklig stabilitet och vara jämna. Finns i flera storlekar.

Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig gärna med dina frågor.

Läs mer

Våtrumsskiva Dusch

Våtrumsskiva Dusch

Produktöversikt

Läs mer

wedi broschyr
Broschyr Fundo Shower Systems
Broschyr - Inspiration för badrum
Broschyr - Tips & tricks Duschvägg
Broschyr - wedi bänkar och nischer
Nedladdning av broschyrer med mera

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår