VANA SPA I STOCKHOLM ERBJUDER ETT LÄCKERT OCH BEROENDEFRAMKALLANDE VÄLBEFINNANDE

Datum: 10 Jan 2022

När spa-uppplevelsen skall vara helt unik, handlar det om att beröra alla sinnen.

En upplevelse av komfort och välbefinnande möter dig på Elite Palace Hotel, Sankt Eriksgatan i Vasastan, Stockholm; för här är Vana Spa.

Förutom det 300 kvadratmeter stora gymmet, poolen och jacuzzin har Vana Spa en mängd olika lyxiga spabehandlingar i ett speciellt avslappningsområde att välja mellan. Att inramningen är helt ny, elegant och toppmodern från våren 2020, och att interiören som möter spagästen är av allra bästa kvalitet, förstärker upplevelsen av välbefinnande, så man känner direkt att något speciellt finns att vänta från det första ögonblicket: Här är trevligt att vara. Vana Spa måste definitivt vara med på listan över upplevelser i den svenska huvudstaden, och en smygtitt på en värld av välbefinnande kan ses via länk till hemsidan.Spa-universumet kräver extra finess och uppmärksamhet för detaljerna, här hjälper wedi till
Den mest sensuella spa -upplevelsen uppnås genom att införliva alla de fyra grundläggande elementen som utgör vår värld; jord, eld, vatten och luft. Det kräver dock en mycket speciell inramning för att kunna erbjuda en sådan omfamnande spa -värld, men i Vana Spa hittar du exakt de faciliteter och den estetiska upplevelse som får dig att gå ned i varv: ångbad, torrbastu, dusch, aromaterapi, olika typer av massagebehandlingar, uppvärmda bänkar och solstolar för en avkopplande stund samt titta på brinnande lågor från kol, som är integrerade i den öppna spisen som vackert bryter upp rummet så att lågorna kan ses från alla håll.

Den helhetsupplevelse som Vana Spa så generöst ger är baserad på det faktum att de olika faciliteterna i spaet är noggrant anpassade till funktioner; avkopplingszoner med bänkar och solstolar som säkerställer att komforten är på topp, både inne i rummet där ångbadet tas och utanför i området, vilket är avsett för lugn och vila mellan behandlingarna.För Vana Spa har wedi, i nära samarbete med Kakelspecialisten och arkitekterna, specialutvecklat många element. Här ville de ha något speciellt, och det har lyckats. De uppvärmda bänkarna och det speciella ångrummet med anpassade bänkar är ligger wedi bakom.

”wedis samarbete med Kakelspecialisten är i en liga för sig själv. Vi är otroligt tacksamma för deras engagemang och innovation inom spa och är stolta över att få vara en del av detta samarbete.” Lasse Bo Ervolder, Area Manager Scandinavian Regions i wedi.
Produktfakta:
Se mera om wedis produkter till spa, badrum och avkoppling här:

Mer om produkten Bänk Sanoasa

Bänk Sanoasa

Sittbänkar för badrum med många designalternativ som ger ditt badrum ett personligt intryck. Komfort betyder olika från person till person, och denna bänkserie ger dig valmöjligheter. Känslan av ro och avslappning när du sitter i duschen är emellertid en mycket härlig upplevelse för alla.

Den smarta konstruktionen möjliggör enastående frihet till visuell design. Storleken kan enkelt anpassas i samband med montering. Bänk 1,2,3 har både rät, vinklad och avrundad form. Bänk 4 är en frihängande rak sittbänk. Klar för direkt kakling. Alla bänkarna är vattentäta, mycket stabila, har låg vikt och är enkla att montera. Fås i bredderna 90 och 120 cm.

Badrumsbänk/Duschbänk
wedi broschyr
Broschyr Fundo Shower Systems
Broschyr - Inspiration för badrum
Broschyr - Tips & tricks Duschvägg
Broschyr - wedi bänkar och nischer
Nedladdning av broschyrer med mera
Datablad wedi Sanoasa bench 4
Datablad wedi Sanoasa benches 1 – 3

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår