Sanoasa hörnbänk

Datum: 5 Jul 2021

Den svävande Sanoasa hörnbänken från wedi är en unik och snygg lösning, som du lätt kan integrera i väggdesignen i duschhörnan, då hörnbänken är möjlig att kakla. Därmed passar hörnbänken snyggt in i både ny och existerande design.Elegant alternativ till duschstol eller lite extra lyx och komfort I vardagen
För gamla och andra med gångbesvär är hörnbänken ett både praktiskt och designmässigt snyggat alternativ till den klassiska duschstolen, som varken är speciellt snygg eller praktisk, då den tar upp en stor del av duschplatsen. För andra målgrupper ger den svävande bänken extra komfort och lyx i vardagen – t.ex. när benen skall rakas eller barnen skall med i duschen. Hörnbänken kan också användas som elegant shampoo-hylla.

Snygg designlinje til både nya och existerande duschhörnor
Med sin storlek och placering upptar hörnbänken nästan ingen plats i duschutrymmet – men sin begränsande storlek till trots, tillför hörnbänken en helt ny dimension till badrummet.

Sanoasa hörnbänk från wedi klarar en vikt på150kg och kan fås i 2 st olika storlekar (bredd på 600mm och 800mm), limmas upp tillsammans med komposit montagebeslag. Därmed passar den utmärkt till både nya badrum samt till eftermontering i existerande.

Passar till duschhörnor med linje avlopp
Med sin svävande placering i hörnet är Sanoasa hörnbänk perfekt för installation av linjeavlopp i dusch hörnan, som annars kan bli problematiskt vid installation av bänk.

Bänken, är naturligtvis 100% vattentät, har dessutom ett litet inbyggt fall från väggen, så vatten avleds bort från bänken i stället för att samlas mot väggen.Sanoasa hörnbänk ger många fördelar
Den svävande hörnbänken från wedi ger många fördelar – bland annat:
  • Går fint att installera i både nya och existerande duschhörnor
  • Integreras fint i duschhörnans design, då den kan beklädas med kakel
  • Tar ingen golvplats
  • Passar att installeras i duschhörnor med linjeavlopp
  • 100% vattentät och litet fall från väggen
Intelligenta kvalitetslösningar kännetecknar wedis våtrumssystem
Intelligenta lösningar och produkter, som ger hantverkare många fördelar, kännetecknar väl wedis våtrumssystem, som genom alla produkter är inriktade till kvalitetsmedvetna aktörer i branchen.

De goda lösningarna med hög kvalitet och snygg design, som samtidigt minimerar installationstiden, resulterar totalt sett till en förbättrad ekonomi i ditt projekt.

Wedi – moderna modulprodukter gör ditt arbete trevligare och snabbare
wedis moduluppbyggda system rymmer en lång rad funktionella element, du kan utnyttja för att anpassa badupplevelsen till kundens individuella önskemål och behov.

Till exempel kan nämnas en praktisk nisch eller hylla till shampoo och liknande, en sittbänk, en stabil skiljevägg med inbyggd hylla eller kanske en individuellt anpassat handfat.

På grund av moduluppbyggnaden utmärker wedis systemlösninger sig bl.a. med fördelar som extremt lätt förarbete, blixtsnabb montering och markant kortere väntetid till kakling.

Se mer om Wedi Sanoasa här!

För ytterligere information kontakta:
Wedi GmbH Sverige
Öringevägen 12
13549 Tyresö
Sverige
Tel. +46 723 965 637

info@wedi.se
www.wedi.se

Mer om produkten Bänk Sanoasa

Bänk Sanoasa

Sittbänkar för badrum med många designalternativ som ger ditt badrum ett personligt intryck. Komfort betyder olika från person till person, och denna bänkserie ger dig valmöjligheter. Känslan av ro och avslappning när du sitter i duschen är emellertid en mycket härlig upplevelse för alla.

Den smarta konstruktionen möjliggör enastående frihet till visuell design. Storleken kan enkelt anpassas i samband med montering. Bänk 1,2,3 har både rät, vinklad och avrundad form. Bänk 4 är en frihängande rak sittbänk. Klar för direkt kakling. Alla bänkarna är vattentäta, mycket stabila, har låg vikt och är enkla att montera. Fås i bredderna 90 och 120 cm.

Badrumsbänk/Duschbänk
wedi broschyr
Broschyr Fundo Shower Systems
Broschyr - Inspiration för badrum
Broschyr - Tips & tricks Duschvägg
Broschyr - wedi bänkar och nischer
Nedladdning av broschyrer med mera
Datablad wedi Sanoasa bench 4
Datablad wedi Sanoasa benches 1 – 3

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår