LAUFENs NYA serie LUA

Datum: 24 Nov 2022

Designern bakom LUA, Toan Nguyen definierar LUA som en stilren och modern serie som du aldrig tröttnar på, han är också väl införstådd med LAUFEN:s måsättning som en modern, innovativ och prisvärd producent.

Den snygga och tillhörande möbelserien LANI finns i flera moderna färger, detta är en unik kombination av funktionalitet, tidlös design samt tidlösa former. Vår ambition har varit att utveckla en flexibel badrumsserie med modern design och material av högsta kvalitet.

Wild-oak är en vacker och ljusbeständig eklaminatyta med 3D-struktur som både ser ut och känns som äkta trä med struktur och kvistar. Laminatytan gör möblerna lättare att rengöra och dessutom mindre känsliga än äkta trä eftersom det är lätt att torka av med en fuktig trasa. Tack vare beslagen med dämpare gör att lådorna stängs mjukt och tyst så att du kan fortsätta att njuta av lugnet i badrummet. Stor vikt har lagts vid de estetiska detaljerna och möblernas utformning. LANI-möblerna finns i flera olika färger och ytor, medan insidan är täckt med en fin mörkgrå melamin.

Raka linjer och minimalistiska detaljer bidrar till att skapa en harmoni med de ovala bassängerna i tvättställen, toaletterna, bidéerna och badkaren. Den klassiska och balanserade designen medgör att LUA fungerar tillsammans med de flesta inredningsstilar och livssituationer – från det helt nya familjebadrummet till en senare renovering. Wc-skålens rena och linjära design känns modern med ett starkt fokus på praktisk användning där avsaknanden av spolkant (rimless) underlättar rengöringen. Den monteras enkelt med LAUFEN:s EasyFit-system, som ger en snygg och dold installation.

Upplev hela LUA-serien och låt dig inspireras av www.laufen-lua.com

Referensprojekt från Laufen Sverige AB

Hotel and swimclub zenden, Maastricht
Pod camps bay hotel, Kapstaden
Swissôtel krasnye holmy, Moskva
Pangu 7 star hotel, Peking

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår