Murano resort, Paris


Som en av världens första stadshotell tillägnat ”2000-talets stil”, erbjuder Murano Resort en diskret blandning av lyx och avslappning, klassiskt och modernt. Murano Resort har designats för att underlätta fri cirkulation från ett utrymme till ett annat, samtidigt som initimiteten och den unika känslan hos varje utrymme bevaras. Detta uppnås bland annat genom minimala avdelningar på bottenvåningen, genomskinlig draperingar, dämpad belysning, modulära sviter och en central lobby med en eldstad.

Varje bit dekorativt glas på anläggningen, inklusive de venetianska speglarna, de droppformade speglarna, de moderna skulpturerna och de massiva takkronorna, är specialgjorda av några av Muranos skickligaste hantverkare – vilket ger anläggningen dess namn.

Hotellets fasad är en unik blandning av klassiskt och modernt. På de övre våningarna har byggnadens vita standardutseende från 1800-talet bevarats, medan bottenvåningen har täckts med stål och ultratjocka frostade glasfönster. Hotellets 52 rum, sviter och gemensamma utrymmen återspeglar många olika livsstilar. I det centrala atriumet finns en sex meter lång eldstad och en stor Chesterfield-soffa. Dessutom finns två barer, en restaurang och en invändig terrass, som tillsammans ger en oöverträffat bekväm och privilegierad känsla.

Muranos 43 rum och 9 sviter har designats lika mycket för drömmar som för praktiskt boende. Minimalistiskt och förfinat, obundet och bekvämt – varje rum återspeglar Muranos vita färgschema genom mattmålade väggar, draperingar i olika lager och extra stora kuddar. Den ständigt överraskande dekoren innehåller också lysande kuber, upplysta nischer i väggen, moderna möbler och popkulturella bilder. På Murano kan färgerna matcha ditt humör: varje rum och svit innehåller ett elektroniskt system för att modulera ljusnivåer och toner. LAUFENs ILBAGNOALESSI One-hygienvaror passar perfekt i den här mycket speciella miljön.

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Referensprojekt från Laufen Sverige AB

Hotel and swimclub zenden, Maastricht
Pod camps bay hotel, Kapstaden
Swissôtel krasnye holmy, Moskva
Pangu 7 star hotel, Peking

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår