Pangu 7 star hotel, Peking


Pangu 7 Star Hotel med sina 234 rum är ett extravagant och modernt hotell som kommer att bli en symbol för 2000-talets Kina. Hotellet ligger nära 2008 års Olympiapark i Peking och erbjuder hänförande utsikt över nationalarenan ”Fågelboet” och vattensportcentret ”Vattenkuben”.

Hotellet är del av Pangu Plaza, ett komplex som består av kontor, lyxlägenheter, restauranger, ett köpcentrum och det 21 våningar höga Pangu 7 Star Hotel. Pangu Plaza har byggts av den kände taiwanesiska arkitekten C. Y. Lee, som också konstruerat den berömda byggnaden ”Taipei 101”. Komplexet är konstruerat i kinesisk postmodernistisk stil och påminner om det mest kraftfulla och välbekanta djuret i den kinesiska zodiaken, draken.

Ricardo Bello Dias har lyckats skapa en balans mellan den klassiska kinesiska traditionen och modern europeisk glamour i hotellets inredning. Fin italiensk marmor, sofistikerade sniderier i rosenträ, handbroderade silkestapeter, nytryck från den Förbjudna staden samt moderna möbler, belysning och teknik från olika premiummärken gör Pangu 7 Star Hotel till det finaste hotellet i Peking.

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Referensprojekt från Laufen Sverige AB

Hotel and swimclub zenden, Maastricht
Pod camps bay hotel, Kapstaden
Swissôtel krasnye holmy, Moskva
Murano resort, Paris

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår