Lås upp utan nyckel - med maximal säkerhet

Datum: 26 Feb 2020

Nu är det säkert och bekvämt att låsa om sig - med de nyckelfria lösningarna från Siedle. De elektroniska dörröppnarna ger en enklare dag där flexibilitet och säkerhet är nyckelord.

Med ett Siedle-kodlås för ytterdörren är det möjligt att öppna dörren elektroniskt: Fingeravtrycksläsare, beröringsfria kortläsare för elektroniska nycklar eller kodlås är praktiska problemlösare i vardagen. Resultatet är mer komfort för alla och ett betydligt bättre hemskydd - utan risken för att nycklar går förlorade.

Fingeravtryck och elektroniska nycklar
Fördelarna med koder och fingeravtrycksläsare är tydliga - nyckeln är alltid till hands! Siedles beröringsfria kortläsare är också praktiska, till exempel för familjer där barnens fingeravtryck ännu inte är tillräckligt tydliga. Om den elektroniska nyckeln går förlorad är det lätt att ta bort och ersätta den med en ny så att säkerheten bibehålls. Det finns många alternativ för att välja en unik design för att säkra ytterdörren. dörrtelefonen i fasadens färg - och för att ge svarsapparaten en speciell yta.

Att vara nyckelfri är den nya sorten.
Planera allt online!


Att bli av med konventionella nycklar ger flera fördelar i vardagen:
  • Du har alltid din nyckel - glöm aldrig den - och kan inte låsa dig ute.
  • Du vill inte att hela familjen ska ha nycklar.
  • Du kan ge andra tillgång till ditt hem utan att själv vara hemma.
Samtidigt kan du som användare gå online i Siedles system - och enkelt planera och konfigurera din lösning så att den passar dig bäst. Med val av koder, skanning av fingeravtryck etc.

De elektroniska nycklarna finns i kreditkortsstorlek eller som en nyckelbit - var och en i en ny, elegant sort. Varje elektronisk nyckel är unik, helt sluten, utan batteri och därför underhållsfri och miljövänlig.

Ny teknikuppgradering:
Siedle dörröppnare för både företag och privat.

Tekniken för den elektroniska nyckelläsaren från Siedle har fått en ny uppgradering. Den kontaktlösa kortläsaren är lämplig för både kommersiella byggnader och privata hem.

Läs mer om Siedles säkra och bekväma lösningar på www.siedle.se

Mer om produkten Passerkontroll

Passerkontroll

Fingeravtrycket, en sifferkod, ett kort eller en transponder: Alla kompletterar eller ersätter den vanliga nyckeln. Siedle integrerar modern passerkontroll i kommunikationssystemen Siedle Steel och Siedle Vario.

Fingerprint

Läs mer

Elektronisk nyckel

Läs mer

Kodlås

Läs mer

Kortläsare

Läs mer

Användningsspektrum

Läs mer

Nedladdning
Katalog
Konfigurator
Siedle - Kvalitet på tröskeln
Kataloger och broschyrer
Teknisk dokumentation

Referensprojekt från Siedle Nordic Filial Sverige

Chesa Futura

Chesa Futura

St. Moritz

Hotel Q

Hotel Q

Berlin

Antivilla

Antivilla

Berlin

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår