Siedle Secure - En skalbar och säker lösning

Datum: 25 Aug 2021

Siedle Secure, ett öppet, innovativt, kostnadseffektivt och fullt skalbart passagesystem med inbyggd webbaserad programvara som fritt kan skalas till alla typer och storlekar av företag eller organisationer.

Vad erbjuder det nya systemet?
Det nya Siedle Secure- passagesystemet innehåller ett uppdaterat användargränssnitt som är enkelt, snabbt och enkelt att programmera. Det är en systemoberoende, webbläsarbaserad programmering som inte kräver köp och underhåll av programvara. Systemet är skalbart, nätverksbaserat och har en komplett hanteringsprogramvara. Passagesystemet kan naturligtvis integreras i Siedles klassiska porttelefoner Siedle Vario, Siedle Classic och Siedle Steel. Sortimentet inkluderar även kortläsare för innerdörrar som kan anslutas via kabel eller trådlöst, antingen offline eller online. Med det nya passersystemet kan Siedle erbjuda en säker och helt flexibel lösning för de flesta byggnader.

Siedle Secure ger dig full kontroll över åtkomst
Siedle Secure- passagesystemet innehåller ett hav av tekniska anslutningsmöjligheter och använder Open Supervised Device Protocol (OSDP) för säker kommunikation för t.ex. kortläsare. Det flexibla och säkra systemet gör det enkelt för en fastighetsförvaltare att kontrollera vem som har tillgång till en byggnad oavsett var de är. Systemet har en Bluetooth-funktion som gör det möjligt att öppna dörren via en smartphone. Dessutom innehåller den en databas med en kapacitet på mer än 500 000 passerkort, ett obegränsat antal åtkomsträttigheter och en logg för mer än 1 000 000 händelser. Siedle Secure- passagesystemet innehåller också servicefunktioner som gör installation, testning och felsökning enklare.

Tekniska möjligheter
Siedle Secure migrerar passagesystem till den digitala miljön och ger dig därmed ett antal betydande fördelar, inklusive lägre installationskostnader samt enklare konfiguration och kontroll. Siedle Secure stöder också Power over Ethernet (PoE), vilket minskar behovet av separata strömkablar och ger flexibla installationer. Siedle Secure har inbyggd hantering av åtkomstkontroll, ingen extern dator eller server krävs. Siedle Secure är webbaserat så att du helt enkelt använder en webbläsare för att hantera: rättigheter, kortanvändare och kontroll av alla dörrar.

Kan du tänka dig att få veta mer om vad Siedle Secure erbjuder, tveka då inte att kontakta oss eller läs mer här.

Referensprojekt från Siedle Nordic Filial Sverige

Chesa Futura

Chesa Futura

St. Moritz

Hotel Q

Hotel Q

Berlin

Antivilla

Antivilla

Berlin

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår